Za Huawei P10 LITE Primeru 5.2" Razkošje Marmorja Cvetlični Vzorec, Denarnice Magnetno Stojalo za Telefon Usnja Flip Pokrov Za Huawei P10 LITE

€3.63

Na seznam želja

Opis izdelka


OPOMBA: Prosimo, preberite ga, preden ga položite bi, hvala!!!

1. Če vaše celotno naročilo znesek je manjši od $5.00, bomo brezplačna dostava preko 4PX Singapur Post OM Pro, BREZ sledenja za mala naročila (boste videli, parcela bivanja na Kitajskem, ne skrbi, ni tukaj).

Če želite, sledenje, ladijski promet način prosimo, izberite China Post Air Mail ali www.fijet.si Standardna Dostava ali ePacket ali DHL ali UPS, ampak to bodo porabili več denarja za prevoz.

2. Nobenega Spora prosim : Prosim, ne odprete spor v roku 60 dni (Brazilija 90 dni) , je nezaželen, recimo, da dober poslovni odnos, Hvala za vaše prijazne razumevanje.

a.Če Potrdite, Čas je kmalu, vendar ga še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, kontaktirajte me (da Bi Sporočilo ali pa Pošljite Sporočilo na Kupca), bom podaljša dobavni rok za vas.

b.Če se po 60 dneh (Brazilija 90 dni) še vedno ne prejemajo blago, prosimo, kontaktirajte me (da Bi Sporočilo ali pa Pošljite Sporočilo na Kupca), I bo celotno vračilo denarja za vas.

Za Huawei P10 LITE Primeru 5.2" Razkošje Marmorja Cvetlični Vzorec, Denarnice Magnetno Stojalo za Telefon Usnja Flip Pokrov Za Huawei P10 LITE

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model1 Za Huawei P10 Lite Primeru
Design za Vgrajeno Primeru telefoon Estuche Telefon Čudovito Mehko TPU Ohišje
Blagovna Znamka jolicas
Značilnosti za Huawai Huwei Telefon telefon Huwei Hwawei movil csse Huawe
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta za Primer Telefon telefon primeru Zalivu Casa Telefonas Vzorec Primeru, se Sprašujem
Združljiv Blagovne Znamke za Telefonske Vrečke Primerih celični Prenosni Prenosna Torba Opremljena Primeru

Podobni izdelki