APPDEE Črno Usnje Ročno sešijejo Volan Kritje za BMW E46 E39 330i 540i 525i 530i 330Ci M3 20012002 2003

€11.36

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


Super novica: Izdelek materiali in procesi, ki so v celoti nadgrajeno! ! !

1.Izbranih visoko gostoto obdelanih mikrovlaken, bolj odporne na obrabo, odporen na praske, in poveča življenjsko dobo 2.Po posebni obdelavi, izdelek postane bolj mehkejši, lažji za šivanje, in ima višjo prilegajo na volan.Šivanje v zimskem času, več sposoben prikazati prednosti Opomba: 1. Skrbno preverite, ali je vaš avto volan je enako kot naša slika.Če je enaka, lahko pa ga kupite.Če je drugačen, prosimo, navedite vaše volan sliko storitev za stranke. 2. Izdelek material: umetno usnje (visoko gostoto mikrovlaken). 3. Če potrebujete osebno prilagajanje, se prosimo obrnite na službo za stranke. 4. Ta izdelek je volan kritje, ne volan!Če želite kupiti Pravega Usnja, prosimo, kliknite na spodnjo povezavo, Prosim, ne odstranite izvirno usnje !

Povratne informacije :Če ste zadovoljni z našimi izdelki , prosim, daj mi dobre povratne informacije in 5 zvezdic , hvala . Če niste zadovoljni z našimi izdelki , prosimo, obrnite na nas in mi povej, kaj je problem , vam bomo pomagali rešiti .Ker je naš cilj : 100% zadovoljstvo strank .

Polemike : kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas, ne odprite spora, ker imamo sposobnost, da vam pomaga rešiti vseh težav.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime Modela MD-1825
Element Širina 18inch
Blagovna Znamka APPDEE
Postavka Premer 38inch
Postavka Dolžina 25inch
Vrsta Materiala mikro vlaken usnje
Postavka Višina 10inch
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Element Teža 0.3kg
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki