Za ZTE Blade A506 T70 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Steklena Plošča Za ZTE Blade A506 Turkcell T70 LCD-zaslon

€16.69

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Za ZTE Blade A506 LCD Zaslona Sklop Zaslona na Dotik Računalnike Zaslon Steklena Plošča Za ZTE A506 LCD Zaslon Za ZTE A506 Zaslonu Za ZTE Turkcell T70 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Za ZTE Turkcell T70 Zaslon LCD

Obvestilo:

1. prosimo, preizkusite, preden namestite, če ga ne preizkusite ga in postavite v vaš mobilni telefon , če je škodo in imajo težave , brez vrnitve , brez garancije.Vi bi bolje posneti video, ko odprete parceli, da bi se izognili težave in reševanje.

2. O lcd kakovosti, včasih lcd bodo imeli dead pixel, in za lcd z okvirjem , če ni vroče model, se okvir morda je uporabljen okvir , vendar lcd-je novo.to je vse, ne pripadajo kakovost vprašanje.

Če ste mislih in ne sprejemajo kakovosti, pls ne da kupiti lcd-zaslona iz naše trgovine.hvala za vaše razumevanje~

Opis: 1. Izdelek se uporablja za popravila zamenjati narobe, poškodovani, razpokani, ne priznava LCD, zaslon na dotik 2. Velika količina na zalogi 3. Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro, 4. Dostava v 5-7 delovnih dneh po tem, ko potrdite plačilo 5. Odlične poprodajne storitve 6. Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med nestrokovno menjava nadomestnih delov.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela Za ZTE A506 Za ZTE Turkcell T70
LCD Kit Da,
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Združljiv Blagovne Znamke ZTE
Material TFT
Ločljivost Zaslona 1920x1080
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Zaslon > 3"
Postavka Stanje Nova

Podobni izdelki