2020 novo 3d Buda glavo silikona, sveče in milo plesni Buda je glavo dekoracijo orodje

€21.37

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


2020 novo 3d Buda glavo silikona, sveče in milo plesni Buda je glavo dekoracijo orodje

Opis Elementa Ime 3d Buda glavo silikona, sveče in milo plesni Material 100% hrane silikona blagovno Znamko LXYY plesni velikost/cm Končal sveča velikost 10ccm*7 cm teža/g 585G Kraj Izvora Peking, kitajska Potrdilo LFGB/FDA/CE/EU/SGS Uporaba se lahko uporablja, da bi fandont torto dekoracijo, ledene skulpture, gumi pasta, milo, sadni žele, sladkorja in 3D čokolado.Značilnosti Izdelka 1. Neškodljiv, nontoxic in visoko kakovostne hrane silikona materiala 2. Temperaturno območje: -40F do +446F (od -40°C do +260°C) 3. Enostavno za pranje in ročaj 4. Strokovno in večkratno uporabo izdelka, enostaven za shranjevanje in transport 5. Vse vrste modelov novost Stranke modeli so weclome barve katero koli barvo, ki jo želite Pakiranje Polybag pakiranje je na voljo Pakiranje kot stranka zahteva, Vrata Tianjin Plačilo T/T, Western union, Paypal vzorec, da bi sprejemljivi čas dostave

3-7 dni ali glede na cutomers", da količina

Opis Izdelka

Ta visoko kakovosten silikonski kalup omogoča preprosto ustvariti popolno baby postavke za okrasitev vaše pogače.Kalup je mehko in prožno, kar je enostavno zapolniti z fondat ali lepila prilepite in odstranite litih kosih.Po unmoulding, prah z lustre ali pearl prah ali barve, kot želite.

Material: Silikon

Varstvo: Vrh-rack pomivalnem stroju ali umiti z milom in vodo in suh zrak (če posušene z brisačo, kalup bo pobrala vlaken iz brisačo)

Izdelek kitajska

Za uporabo, zamesimo majhno količino fondat ali gum paste, dokler gladko, prah z koruznega škroba, nato pa ga potisnite na plesni (ne prah plesni sam, saj bo to povzročilo izgubo podrobnosti).Pop bočno fondat ali lepila prilepite z nežno držite plesni s palcema na vrhu in prsti na dnu kalupa in upogibanju ven in gor.Za globoko in zelo podrobna jedra, mesto, ki je napolnjena plesni v hladilnik ali zamrzovalnik za 15 - 30 minut, da omogočajo fondat ali lepila prilepite, da nastavite podjetje in da bi za enostavno de-oblikovanje

OPOMBA: Votlini dimenzije (kjer je tako navedeno) so približne in se na splošno nanašajo na dimenzije votlini odpiranje; proizvod, pridobljen iz kalupa lahko manjše ali večje od dimenzije opozoriti, glede na obliko in slog votlini

Naša naloga je osredotočena na Kakovost, Storitev in Cene

Naše podjetje je kombinacija proizvodnje in trgovine z 2 let izkušenj v proizvodnji.

Storitve: nudimo svetovanje za silikonske gume, ki je del tehnične informacije, kot tudi učinkovite po-prodaje odgovorov za zmanjšanje kakršne koli zamude ali odpadkov, za investicijo v projekt, oblikovanje in proizvodnjo.

Kakovost: Vsi izdelki v skladu z varnostjo hrane mednarodnih pravil.RHOS , Ameriška FDA, Nemčija LFGB.

Cena: glede na naše izkušnje v proizvodnji postopek in dobro izdelani proizvodnje urnik,bomo lahko zmanjšali stroške proizvodnje in povečati svojo konkurenčnost.

Naše storitve

Z naše načelo "kakovost in vzajemnih koristi, kupci na prvem mestu", smo se iskreno veselim, da je sodelovanje s prijatelji iz vsega sveta, za razvoj v prihodnosti.Vabimo vas, da patronize nas in da poslovna pogajanja z zda.

prednosti

1.Pravi proizvajalec, dopolnjene peko orodja kategorije

2.strokovno načrtovanje in prodajo ekipa

3.one-stop nabavi storitev

4.nadzor kakovosti in čas dostave je strogo nadzorovana

5.nahaja se v prestolnico kitajske, Peking, z odlično objektov

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Certificiranje SGS
Silikagel kakovosti in tako FDA in SGS certificiranje
Vrsta Torto Orodja
Poreklo Peking (Kitajska)
barve barva pošlje naključno
Blagovna Znamka LX plesni
Orodja Tip Kalupi
Nespodobno Sliko No
logotip Po meri
Številka Modela LX-T1109
Torto Orodja Tip Kalupi
Funkcija Eco-friendly, na Zalogi
Velikost Končal sveča, velikost 10 cm*7 cm
Uporaba kalup za izdelavo mila, sveče, torto dekoracijo, sladkarije
Spolnost No
Material 100%hrane silikona
Paket opp vrečki in škatli

Podobni izdelki