Kompresor Prenosni Malim Hladilnik Hladilnik Zamrzovalnik Dom In Avto Avtomobilsko Hladilnik 45L

€262.12

Na seznam želja

Opis izdelka


45L Kompresor Prenosni Malim Hladilnik Hladilnik Zamrzovalnik Dom In Avto Avtomobilsko Hladilnik

Uvod

Prenosni Hladilnik 45L

Ta vrhunski prenosni majhen avto, hladilnik je jedrnat videz preproste barve izbor črni in sivi barvi.-Preprosto upravljanje zaslona z digitalno nadzorno ploščo, kompakten, stabilno in visoko učinkovito načrtovanje, kot tudi njegovi dve napajalni kabli, da je idealen za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem hladilnik uporabo.To je odlična izbira za vas, da uživajo sveže hrane in hladne pijače.Kupi zdaj!Preprosta in enostavna uporaba vam bo omogočilo, da uživajo življenje.Preden jo uporabite, prosimo, pustite, da stoji za do 6 ur za hladilnik dolgoročno življenjsko dobo.

Velika Zmogljivost

Priročno Delovanje

Za človeka, ki temelji Design

Nagrada Materiala

Dom In Avto Uporabo

Lastnosti In Podrobnosti:

【VELIKE ZMOGLJIVOSTI】, ki nudi veliko prostora za hrano in pijačo.Do 45 L (27 x 14 x 18 palčna), lahko shranite veliko število pijač, zelenjava in sadje v njem.To je dovolj za majhno stranko ali piknik za uporabo.

【PRIROČNO DELOVANJE】- Uporabnik lahko nastavite želeno temperaturo za izpolnjevanje različnih potreb z Elektronskim Nadzorom Temperature Plošča, ki jasno kaže na notranjo temperaturo.

【ČLOVEKOVIH na osnovi MODELA】- So baterije in napetostjo sistem s 3 settable ravni, ki lahko samodejno prepreči baterije možganov in zaščito vozila med vožnjo na cesti.Vključujejo odstranljivo žične košare, ki omogoča, da enostavno in hitro čiščenje.

【MATERIALA PREMIJE】- trajno in korozijsko odporen plastični zunanjost in nerjavečega jekla notranje zadeve, da je zamrznitev učinkovito in dolgoročno življenjsko dobo.Dva težka izmenljivi ročaji pomoč za enostavno uporabo hladilniku.

【DOM IN AVTO UPORABO】- prenosni hladilnik ima v lasti dve napajalni kabli, eno, ki omogoča, da se napaja iz 12/24 V DC avtomobilski akumulator, drugo povezovanje 110 do 240 V AC napajalni vhod v zaprtih prostorih.

Velika Zmogljivost

Do 45 L nudi dovolj prostora za hrano in pijačo.Lahko daš veliko količino pijač, sadja in zelenjave v njem.Kot nalašč za zadovoljitev ljudi apetit.Brez skrbi o pomanjkanju hrane v dejavnosti ali na cesti.

Učinkovito Hlajenje

Z kompresor tehnologije, se lahko hitro ohladi do -20 stopinj z nizko porabo energije.Uporabnik lahko tudi nastavite ustrezno temperaturo za izpolnjevanje različnih potreb z Elektronsko regulacijo Temperature Plošče in LCD-zaslon, precej jedrnat in enostaven za razumevanje.

Elegantno Notranjo Strukturo

To vključuje odstranljive žične košare, in ločuje dveh oddelkov za različne funkcije (zamrzovalnik in hladilnik).Elegantno notranjo strukturo design omogoča, da bolje zadovoljiti potrebe uporabnikov, in zaradi česar je enostaven za čiščenje stroja.Hitro čiščenje!

Baterija Protection System

3 fazi baterije in napetostjo sistema za zaščito vozila med vožnjo na cesti.Ta načrt pomaga, da se prilagodijo različnim pogojem in tudi zaščitili vašo akumulator vozila.to samodejno izklopi, ko napetost akumulatorja pade pod določeno raven.

Trpežen Material

Vzdržljiv in robusten material, ki naredi to so visoke kakovosti, ki zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo.Je korozijsko odporen plastični zunanjost, iz nerjavečega jekla notranji in dva težka izmenljivi ročaji.Vse to oblikuje njegovo shockproof design.

Široka Uporaba

To se lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem priložnostih z 2 napajalni kabli.Torej, ali ste izključeno, da bo park za piknik, ali pa samo doma, ga lahko vzamete, da izpolnjuje vaše Poletje potrebe.Primeren je za veliko krajev, Ladja, tovornjak, avto in tako naprej.

Specifikacije:

Dimenzija: 27.1 x 13.6 x 18,2 palčni

Zmogljivost: 45 L

Neto Teža: 12.86 kg

Napetost: 12/24V(DC), 110-240V(AC)

Skupna nazivna Moč: 45W

Poraba energije: za 0,2 kw.h/24h

Hlajenje Območje: -20 do 10 Deg.C

Tehnologije: Kompresor

Garancija: 1 leto

Package Vsebina:

1 X 45L hladilnik

1 X DC napajalni kabel

1 X Adapter za IZMENIČNI

1 X Uporabniški priročnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela BXYSSCZSH-CF45001
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka VEVOR

Podobni izdelki