4Pcs Silikonski Torto Plesni Čarobno Pečemo Kače Diy Torto Plesni Peko Orodje Nonstick

€4.39

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


SILIKONSKI TORTO PLESNI - Design Vaše Pecivo Koli Obliko

Materiali: Hrana Silikona Dimenzije Izdelka: 22*10*5 cm (8.66*3.94*1.97 palčni) Barva: Rdeča

Paket Vključuje: 4pcs x SILIKONSKI TORTO PLESNI

Opomba:Bomo odgovori vaše sporočilo ali e-pošto v 48hours.Stranke zadovoljstvo je za nas zelo pomembna!

Prosimo, pišite ali eBay sporočilo nam pred odhodom koli Negativna in Nevtralna povratne informacije ali odprite katerega koli spora na paypal.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da concernsand frustracij, boste morda so,in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Plačila sprejemamo Paypal samo. -Prosimo, da plačilo asap,potem bomo lahko poskrbeli pošiljke za vas asap. -Smo le ladja na Paypal potrdil naslov.za mednarodni Kupci, Smo le za dostavo na Paypal Preverjanje uporabnika.Pred Biding,preverite, ali vaš paypal račun, prosim.

Dostava -Element, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu vašega polno plačilo. -Prosimo, da poskrbite, vaš naslov v paypal je pravilna.Če želite spremeniti naslov, vas prosimo, da nas ebay sporočilo takoj vam bo plačilo. -Izdelki so poslane iz Kitajske HongKong ali z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni. -Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 25 delovnih dni.V drugih državah ali oddaljena območja, bo morda trajalo dlje. -Prosim E-mail ali eBay sporočilo nam, če predmeti niso deliveried v roku 31 dni.In mi vam lahko zadovoljivo rešitev.Vendar pa lahko upočasni zaradi industrijskih stavko, hudo vreme, po meri razlogov ali vrhuncu sezone, kot so Božič/Novo Leto Počitnice.

Vrne -Če je ta postavka je v okvari po prejemu, stranka je največ 30 dni od datuma prejema za izmenjavo novo.Toda kupce je treba plačati za ladijski promet odgovoren za vračanje. -Skrbimo za naše cenjene stranke, in so vedno pripravljeni delati stvari.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave

Pišite Nam, Dragi kupci,se zanašamo na eBay ugled in kupcev zadovoljstvo, da uspe.Torej,Vaše povratne informacije in DSRs, so pomembne.Radi bi, da zaslužite svoje dobre povratne informacije in 5 zvezdicami, DSR rating.PROSIMO, da nam eBay sporočilo ali E-pošto pred odhodom koli Negativna in Nevtralna povratne informacije ali odprite katerega koli spora na paypal,Če boste dobili nesrečen nakupovalno izkušnjo.mi vam bo pomagal na vse možne načine in cilj odgovoriti na vsa sporočila, najkasneje v 48 urah.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Silikonski
Torto Orodja Tip Kalupi
Vrsta Torto Orodja
Blagovna Znamka faroot
Certificiranje CIQ

Podobni izdelki