VIP005

€9.08

Na seznam želja

Osebna Zdravje Nega

Opis izdelka


Pogosto Kupujejo Skupaj:

Oximeter Izdelku Podrobnosti:

1. Kakovost OLED zaslon, 2 smer za branje. 2. Parametri: SPO2 (Pulse Kisik Nasičenost), PR (srčni Utrip) 3. Mini prenosni in preprost postopek. 4. Natančno branje, nekaj sekund, da bi dobili podatke. 5. Samodejno, vklop, izklop v 8 sekundah, ko ni signala. 6. Primerna za športe na prostem, planinarjenje in Dom, Družino, zdravje nega. 7. Primerna za starejše ljudi, ljudi z težave z dihanjem, ali ljudje, ki pogosto radi šport.

Prosimo, Upoštevajte,:

Kisik nasičenost običajni arterijski krvi je 98%.Če je manj kot 94%, se šteje, dovolj kisika.Poleg tega, normalni ljudje, je srčni utrip in srčni utrip sta enaka.Na splošno med 60-90-krat na minuto.Vendar pa, v primeru gibanja in stres, srčni utrip se lahko poveča.

Specifikacije:

- SpO2 Merilno območje: 70~100% Ločljivost: ±1% Natančnost: ±2% (70%~99%), nespecificirano bazno olje (

Seznam vsebine:

- 1 x Utrip Oximeter - 1 x angleški Uporabniški Priročnik - 1 x Vrv (Zaradi letalstva omejitve, AAA baterije niso vključene)

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Nego Ušes
Blagovna Znamka JZIKI

Podobni izdelki