CTHome 360 Stopinj Rotacija, Pregleden Kozmetika Škatla Za Shranjevanje Akril Moda Spin Snemljiv Šminka Velik Make Up Organizator

€17.87

Na seznam želja

Opis izdelka


Vrtljiv diamond škatla za shranjevanje poletje se bliža zdaj !Vreme je zelo vroče .Moram kupiti več kozmetičnih izdelkov, da bi moj obraz ali koža bolj beatiful, ko grem ven za traval ali delo .ampak toliko kozmetike ,če se dajo na mizo ,da bodo zdi zelo majhen in grdo .potrebujejo veliko prostora za kraj .kaj naj naredim ?

Potem, ko sem našel obračanje ličila organizator ,vse težave so bile rešene .organizator prihrani veliko prostora, in zelo priročno, kadar uporabo .najbolj pomembno je, da moji mizi, bo ne zdi grdo, ko sem lastnik obračanje ličila organizator .

Vrtljivi za 360° diamond škatla za shranjevanje Novih diamond teksturo design, nadgradnjo prevelik okolju prijaznih materialov brez vonja.Resno nepremočljiva in vlagi Okolju prijazno PS materiala / posebna zadebelitev Nastavljiv plast Armiranega obračanje znanja design, trdna in okrepljene baze design, močna obremenitev ležaja zmogljivosti, Obarvana v barve polja lahko vsebujejo formaldehida nezdravo!Lesene kozmetični polje je dolgo in enostavno postala plesniva Ime: Vrtljivo za 360° diamond škatla za shranjevanje Material: okolju prijazen PS material, Barva: prozoren Velikost: Glejte informacije o velikosti za podrobnosti.Funkcija: dajanje skupne veliko steklenico losjon za kozmetične šminko, nakit, itd.Skupščina metoda Odprte 2 kvadratni plošče in jih vstavite v 2 luknje osnove.Vstavite drugi kvadrat ploščo v drugih dveh trakovi, odprtine Vstavite top box v vrhu dveh kvadratnih plošče Vstavite presledek segmentacije svet v kvadratnih ploščo, kot je potrebno.Da bi description Dostava: 1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.Garancija: 1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti . 2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo. 3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba Nakit
Predalčni Količina /
Izdelek Nakit Polje
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Specifikacija 22*22*28.3
Funkcija Na zalogi
Plastika Tip PS
Oblika KROG
Številka Modela SNH0004
Zmogljivosti 41-65 kosov sladkarije Alp
Slog Sodobno
Obremenitev 40 KG
Tehnika Sijajni
Material Plastični

Podobni izdelki