NW53 4pcs/veliko 5xl Ženske Hlače Zdravje Lepota Visoko Kakovostne Bombažne Hlačke Ženske Vsakdanje spodnje Perilo

€9.73

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


NW53 4pcs/veliko 5xl Ženske Hlače Zdravje Lepota Visoko Kakovostne Bombažne Hlačke Ženske Vsakdanje spodnje Perilo

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

obljubimo, da bomo stranke, najboljše kakovosti+najboljša cena+najboljšo storitev

Opozorilo : Različne Računalniki Zaslon Barve Drugače, Barvo Dejanski Element, Ki Lahko Rahlo Razlikujejo Od Zgoraj, Slike, Hvala Za Vaše Razumevanje!

Velikost(cm) Pas Hip Mednožje globoko M-L 59-90 OD 70-100 27 XL-2XL 62-105 72-110 30 5XL-6XL 72-115 80-125 33 Ročno merjenje, napaka 1-3 cm!

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih po prodaji vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da se glasi nekaj nakupovalne nasvete.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošto --Pošiljko Brezplačnimi Dostava po celem Svetu Priprava Čas: potrebujemo 1-6 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.Prosimo, upoštevajte, smo časovno razliko, naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 10 do 10pm.Za vse nazaj naročil, kontaktirali vas bomo takoj, je za zamudo obvestila.Ne pošiljko na nedelja in Prazniki.Ne moremo nadzorovati prevoz, kot se ravna po 3. osebi.Bomo cilj, da bi dobili vaše naročilo za vas, v čas, vendar ne bodite zaskrbljeni, če se pojavi kasneje, kot je ta, se bomo stik z ladjar, da vas obvešča.

Povratne informacije 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo $0.5-2 POPUST pri naslednjem naročilu. 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Hlačke
Spol ŽENSKE
Hlačke Tip Hlačnic
Material Bombaž
Številka Modela NW53
Dvig Tip High-Rise
Spolnost No
Sestava Materiala Bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Dekoracijo NOBEN
Vzorec Tipa Trdna

Podobni izdelki