Brezžične miške Prst, Zrak, Mouse Laser za Poslovne Poučevanja PPT Govora Daljinski upravljalnik Laserski kazalnik Iro Zaznavanja Gravitacije Igre

€18.15

Na seznam želja

Miška In Klaviature

Opis izdelka


Brezžično miško, boljše igre in delajo poskuse.značilnost: Brezžični prenos, najdlje za zaznavanje razdalje do 10-15 metrov.Prenosen in lahek, zelo enostaven za prevoz in shranjevanje.Stikalo prihrani moč.Obstaja 6 tipke, vključno z kolesce za pomikanje, stran naprej in stran nazaj gumbov za lažje brskanje po Internetu.Mini adapter plug and play.Specifikacija izdelka: Vrsta Miške: Brezžična Optična Miška Frekvenca: 2,4 GHz Ključ: 6 Vmesnik: USB, Bluetooth Material: ABS Barva: Srebrna Baterije: 2 x AAA baterije (niso vključene) Izdelek, teža: 120 g velikost Izdelka: 11.7 * 6.55 * 3.8 cm / (dolžina * širina * višina) Paketu: 1 x 2,4 GHz Brezžični Prenosni Optical Mouse (brez baterije) 1 USB Bluetooth sprejemnik

Plačilo Zneska Podpore Zneska Naročila VISA in Master Card Kreditne Kartice 0.01 USD-50,000 USD Maestro Debetno Kartico 0.01 USD-50,000 USD WebMoney 0.01 USD-50,001 USD Bančno Nakazilo 20.01 USD-50,000 USD Western Union 0.01 USD-JE 5.000 USD QIWI 0.01 USD-JE 5.000 USD Boleto

1USD-ZA 3.000 USD

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko Način

Čas dostave DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Hitrem 3-7 Dni www.fijet.si Premium Dostava 4-15 Dni www.fijet.si Standardna Dostava 10-35 Dni Royal Mail Gospodarstvo 10-15 Dni Rusija Express-SPSR 11-14 Dni China Post Registriranih Air Mail 15-45 Dni Correos Gospodarstvo 20-25 Dni

1) Če so v Braziliji , v čas dostave je 25-90 dni , ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine , in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri fasterly.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija , in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija , in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Nemčije , in izberite TNT dostava pot, prosimo, provise vaše podjetje kodo

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje , posebni razlog za vrnitev, in številko naročila . 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1) 8 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo . 2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži , če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila .MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

PUSTITE 5 ZVEZDIC POVRATNE INFORMACIJE, DOBITE POPUST KUPON!

1. Kako natančen je bil opis izdelka?Zelo Natančen 2. Kako zadovoljen si bil ti s prodajalcem, je komunikacija?Zelo Zadovoljni 3. Kako hitro si prodajalec ladja predmete?Zelo Hitro

Če ste zadovoljni z da, vas prosimo, da 5 Star povratne informacije redu, da je bolje, če lahko daste v skupno rabo fotografije, da nam pokaže podrobnosti ocena povratne informacije.Mi vam bo dala kuponi za popust .Če niste zadovoljni z naročilom, nas kontaktirajte v roku 24 ur , mi bo ostal z vami, dokler ne odpravite težave .

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


1 Daljinski upravljalnik Laserski Kazalec
Paket Da,
Blagovna Znamka BUBM
Funkcija
Čas je, da trg Dec-04
DPI 2400
Vrsta Napajanja Baterija
2 Žiro Zaznavanja Gravitacije Igre
Razvrsti
Način Delovanja laser
Strani Usmerjenost Desno
Bruto teža 120g
Število Gumbov 6
barve
Številka Modela brezžično miško
Število Valjev 1
Vrsta Vmesnika USB
Slog Mini
Obleka
Predmet
3 Prst Zraka Miško
Vrsta Brezžična

Podobni izdelki