Vroče Film Star Wars Cosplay Kostum za Fante Sile Prebudi Nevihta Vojaki Darth Vader Halloween Kostumi za Otroke stranka Obleko

€19.42

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


1)Nove Blagovne Znamke, Ročno Izdelan

2) Tiskano na 4-način stretch spandex.

3) Trajna barva.Nikoli Ne Zbledi.

4) Prikriti nazaj zadrgo.

5) na Voljo za pralni stroj, če ne lepite leče in čevlji so prilepljene.Drugače, mehko umivanje rok, je predlagano.

6) belila.Brez železa.Ni spin-suho.

1.Plačilo

Na splošno sprejemamo plačilne metode: kreditno kartico ali naše zaščite daje le plačilo načine sprejemajo z www.fijet.si platformo.

2.Pošiljko

2.1.ponujamo po vsem svetu pošiljko, razen FPO in APO. 2.2.Paket bomo poslali v 2-4 dneh, če bi imeli nobenega plačila/naslov/stranke/počitnice težave. 2.3.Veliko dostava metod je mogoče izbrati po vaših zahtev,vse dostava metode so sledenje numberwhich je mogoče spremljati na spletu. 2.4.Prosimo, da nas kontaktirate, da preverite paket, če niste dobili v 40-60 dni po tem, ko lahko spremljate na spletu.bomo zahteva ladjar, da preverite in reševanje problemov v najkrajšem možnem času.

3.Politika Vračanja

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vam lahko obrnete na nas, v roku 3 dni po prejemu itemand vrnete v roku 7 dni za polno nadomestilo.Element, ki mora biti v enakem stanju, kot je bil dobavljen.Prosimo, bodite pozorni, da shipping stroški so nevračljive.

4.Povratne informacije

Če je element znotraj parcel je bilo uničeno ali ukradeno očitno, ko ste prejeli."Spor?""Slabo mnenje"?Ne,to ni prava rešitev Pravico ideje so takole: 1.Odprite parceli v pošti ali po pošti človek prisotnosti 2.Je poškodovan ali ni tisto, kar ste naročili,prosite post office za zagotavljanje 3.uradni dokument,še posebej zahtevek navaden papir(priloženo sliko za vašo referenco)PS(UPS&DHL.prosimo, da nas kontaktirate prosto pred zavrnitvijo parceli) Obvestila: 1.ko je paket opremljen,prosimo, preverite to obraza do obraza; 2.prijavite se po preverjanju.

5.Dropshipng/Wholesales

5.1.naložite lahko slike iz naše trgovine, da kažejo vaše stranke ali naložite na vaš trgovina prosto. 5.2.Prosimo, da se naročite v naši trgovini neposredno, če ste naročilo iz vaše stranke,potem pa bomo poslali paket, ki za svoje kupce.brez naše informacije, ki jih dostava pot, ki ste jo izbrali. 5.3. Redne stranke lahko dobite dodaten popust,dropship in wholesales je enostavno,hitreje in vrh conveninet za vaše podjetje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


barve črna
Znaki star wars
Vir zentai
Poreklo CN(Izvora)
Po meri Da,
Material Lycra
Komponenta en kos polno bodysuit
Sezona Pomlad,Poletje,Jesen in Zima
Vlogo star wars
Sestavine Jumpsuits & Igralne Obleke
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Priložnosti Stranka, Noč Čarovnic, Božič
Postavka Vrsta Kompleti
Vir Tip Film & TV
Ključne Besede Zentai Obleko

Podobni izdelki