20pcs/veliko Nikelj-cink Železo Palico R 6*38 Filter Proti motnjam Palico Induktor Zaduši Tuljava

€9.60

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


modname=ckeditor

Ime: Feritnih magnetov

Premer: 6 mm, dolžina: 38 mm

Blago tip: Ne magnet、Ne ferromagnetic

Pogosto uporablja v barvni TV、Mobilni telefon、Monitor、Elektronski Avto Polnilec 、A protivlomnih alarmnih、DVD、Preklop v Način Napajanja、UPPower Oskrbe、DC-DCConverter、Val filter、Induktor、Gospodinjski Električni Aparati、Instrumenti in Aparati,、komunikacije、Medicinski instrumenti, itd.

Magnetna palica običajno uporablja na vezje je iz niklja in cinka,Uporablja v radio antena,Mangan cink materiala。In razlika med nikelj cink in mangan cink je frekvenca,Nikelj cink material je ponavadi na stotine, na tisoče,Mangan cink materiala je tisoč do deset tisoč。Zakaj nikelj in cink, ki imajo le nekaj tisoč frekvence,Predvsem materiale,Nikelj cink magnetne palice vsebuje nikelj oksid,iz feritnih materialov, kot so cinkov oksid in železovega oksida,Ti materiali so visoko frekvenco materialov,Na visoko frequency1MHZAnd stotine ofMHZGood impedanca ali induktivni učinek。Prav tako vsebuje železov oksid in različnih materialov,se uporablja za odstranitev nizko-frekvenčne motnje,Znan kot nizko frekvenco materiala。Tako da, ko izberete magnet,je To odvisno od pogostosti,Različno frekvenco, različne magnetne palice。

Opomnik

1. Magnetno jedro je prodaja glede na velikost, enota mm (mm), toleranca +, -0.3 mm 2. Glede na velikost opis izdelka na strani, prosimo, ne samo kupi od domišljije.Če ne razumete, si lahko posvetuje storitev za stranke. 3..magnetno jedro je krhek.Bodite previdni, če ga uporabljate.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Podobni izdelki