Jotta ATS 4P Dvojno Moč Samodejni Prenos Stikalo 4P odklopnika MCB AC 230V 16A 20A 25A 32A 50A 40A 63A 80A 125A

€11.89

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


dual power samodejni prenos stikalo se uporablja za napajanje sistema 50Hz, nazivna napetost 400V, nazivni tok 125A.Izdelek lahko prenos med dvema napajanje v skladu z zahtevami.Izdelek je opremljen s funkcijo preobremenitev, kratek stik in zaprli izhod signala.To je še posebej uporablja za pisarniške stavbe, nakupovalni center, banke, stolpnica in druge svetlobne linije.

1.ATSE se lahko namesti v power control kabinet neposredno.Uporabniki lahko žice po ATSE namestitvi (glejte načrtovanje in uporaba).Glede na trenutno vrednost, uporabite primeren vodnik za povezavo omrežne strani (top terminal) in naložite stran (spodnji vhod) od MCB običajne električne energije in pripravljenosti električno energijo.V fazi vzporedno povezavo na nalaganje strani, in zagotoviti faznega zaporedja običajne električne energije in pripravljenosti električne energije mora biti accordant (Žice, kot na A,B,C,N, zaporedje).Za 3 palice ATSE je treba dodati enega tokokroga z oddelka ne manj kot 0.3mm2 povezati sterilizacijo line napajanje pravilno, tako ATSE lahko pravilno deloval.Za 4 poli ali 2 pola ATSE, N pole običajne električne energije in pripravljenosti električne energije bi moral biti povezan z N pol MCB oz.Poleg tega, ko namestite ATSE prosimo tleh zanesljivo na ozemljitev znamke.

2.Uporaba

1) Normalno uporabo, prosimo, nastavite stikalo krmilnika na Samodejno Funkcijo.Pod možnostjo Samod. delovnih nadzornik ATSE monitor normalno električne energije in pripravljenosti električno napajanje in zaslon, ki teče stanje ATSE.Ko Običajni električni mrk, brez napetosti, odpovedi, ATSE bo prenos obremenitev samodejno normalne moči, da pripravljenosti za vklop.Če normalna oblast bi dobili pravico, ATSE bo prenos obremenitev samodejno iz stanja pripravljenosti za normalno moč.V svetleče diode na stikalni plošči kažejo izklop stanje.

2) Če ne sprejme avtomatski prenos ali potrebujete druge ročno delovanje prosimo, nastavite krmilnik na priročnik.Pod ročno delovanje s krmilnikom ustaviti delo, in ročno delovanje lahko breaker na off, in stikalo ne prenese samodejno.

3) Ko ATSE je kratek stik ali več obremenitev, MCB od ATSE bodo zaščitili spotikanja.Če je moč prikazati običajno ročaj MCB je vklop.Če MCB je zaščiten spotikanja uporabniki morajo nastavite na ročno in deluje stikalo za dvojno ločevanje zavore z roko in preverite, ali je razlog za potovanje.Po težavah obračun prosimo, nastavite krmilnik na samodejno znova delovati.

4) Ko ATSE prenos auto iz ročno, če normalno in pripravljenosti so običajno ATSE bo pred priključite normalno pooblastilo za obremenitev (tudi če je obremenitev povezan pripravljenosti dni)

3. Zadevah, ki potrebujejo pozornost

Ko uporabniki test ali delujejo prosimo, upoštevajte relativno pravila in bodite pozorni na naslednja vprašanja, da se zagotovi uporabo naše ATSE pravilno.

1)Nevtralni vodnik N ne more biti povezan v napačno smer, se mora povezati zanesljivo, drugače ATSE lahko ne delujejo pravilno, celo spali krmilnik in motor.

2)zaščitna ozemljitev od ATSE mora biti povezana zanesljivo za zagotavljanje varnosti.

3)Odkrivanje vzorčenje signala za krmilnik delo, moč in glavno napajanje se izvede iz Napajanje strani glavnega vezja, in delo, moč pomožne povezave terminal uporablja za povezavo indikatorja je vzeta iz glavnih vezje, zato ne more imeti, napetostni preizkus med rezervni terminalih (razen če odpravo sekundarne žice).Lahko imajo moč, frekvenca napetost test med glavno vezje in shell ali med sekundarno pomožnih terminalov in shell.

4. Preprosto odpravljanje težav

Ko uporabniki našli napako, lahko zahteva strokovno, da preizkusite in se ukvarjajo s.Hraniti ločeno za Varnost, ko deluje.Ali se obrnite na našo Specializirani Servisni Oddelki.

1)Dvojno Moč sta vklopljena, vendar ATSE ni mogoče prenesti samodejno

1 Preverite, ali Auto/manual treba v samodejni položaj.

2 Preverite, ali dohodne linije je pravilno ali ne, če faznega zaporedja je, skladu ali ne, in ožičenje, ki je trden in zanesljiv ali ne.

3 Preverite, če je varovalka spali na ne.

2)Dvojno moč sta vklopljena, ATSE pripravljenosti je vklop.

4 Preverite, če je normalno moč dohodne linije je napetost ali ne.

5 Check Pogosto uporabljajo zavarovanja.

6 Preverite, če zunanje svetlobe je priključen v napačno smer ali ne.

Vsak element, ki bodo pakirane dobro,uporabljamo karton polje ali Mehurček film paket.

Lahko izberete način dostave želite,in mi bomo poslali vrstnem redu, glede na vašo izbiro, če ni drugih posebnih okoliščinah.

Čas dostave je accoring na način dostave se odločite,če obstaja kakršen koli problem, ko ste spremljali naročilo,vas prosimo, da nas kontaktirate,bomo v stik z ladjar za vas.

Prosimo, Upoštevajte,: Vi bi bolje vedeli, varstvo časa,če je samo levo nekaj dni, vendar še vedno ne prejme naročila,

prosimo, kontaktirajte nas za razširitev varstva,ker če zaščita ni več,ne morete odpreti spora,in ne moremo vam vrnili denar.

Če izdelka, je poslal napačno eno ali to lahko ne delujejo na vse,nas kontaktirajte na prvi čas,

vedno bomo veseli, da vam služi za vsak problem.

In poslali vam bomo novega ali vam polno nadomestilo glede na situacijo.

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup v naši trgovini,če ste zadovoljni z našimi izdelki vas prosimo, da nas 5 statrs dobre povratne informacije.

Vam bo dal 5% popust izdelka na vaš naslednji nakup.

Če vaše naročilo je velik,prosimo, obrnite na nas in bomo vam whosesale cena glede na količino.

Če niste zadovoljni z našim izdelkom,nas kontaktirajte na prvi čas,vam bo dal rešitev za probleme.

Upam, da vsi ste lepo izkušnjo nakupovanja v naši trgovini in si želijo vse vas, dober dan!!!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka JOTTA
Vrsta Mini
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela JTCB-4P

Podobni izdelki