Brezplačna dostava na Debelo 50pcs mešanica rdeče Plesno obleko Betty Boop Emajl Kovinsko Čare Obeski DIY Nakit, Izdelava BT-02

€13.71

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


(1) Da manj kot 100USD bo brezplačna dostava preko Kitajske post letalom ali HongKong post letalom.Naročilo več 100USD bo brezplačna dostava preko DHL ali EMS.Vendar pa nekatere države potrebujejo, da bi več za brezplačno dostavo EMS in DHL, prosimo, obrnite na nas. (2) Vse elemente, ki bo odposlano v roku 5 delovnih dni po plačilu, je jasno.

(1) Dostava Za Več Kot 90 Dni Ne Prejme Paket, Bomo Povračilo Denarja Za Vas. (2) Če Je Kakovost Izdelkov Težave, Vam Bomo Povračilo Denarja Za Vas. (3) ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja. (1) Vaše zadovoljstvo bo naša največja motivacija ! (2) vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami ! (3) Negativne povratne informacije, bomo storitev dušilka boste zadovoljni !

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Obeski
Material Kovine
Spol Unisex
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Obliko\vzorec Živali
Obeski Vrste Krog
Fine ali Moda Moda
Slog Trendy

Podobni izdelki