Rit Splice Univerzalni Priključki Blok Žico Priključek Crimp Terminal Nepremočljiva Izolirana Toplote Skrči Rokav 22-18/16-14/12-10AWG

€5.86

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Odlično žico priključek: Toplotna shrinkable rit skupno je nadgrajena na okolju bolj vzdržljiv material z dobro krčenje.Debele bakrene cevi zagotoviti večjo toka, zmanjša padec napetosti, preprečevanje napeljave napak in zmanjšanje izpadov opreme.

IP67 hidroizolacijo: Dvojnimi stenami cevi, izdelani iz zunanjih poliamid in notranji vroče taline lepila, ki zagotavlja vrhunsko hidroizolacijo in zagotoviti neprepustno pečat.Nepremočljiva rating :IP67.

Standardne specifikacije in široko uporabo: Ti toplotnega krčenja priključke v skladu z ROHS, ISO 9001:2008, SGS in CE standardi.Primeren je za avtomobil, motorno kolo, ladja, gospodinjskih in industrijskih električnih projektov in elektronske industrije.

Prvi razred kakovosti: da bi zagotovili kakovost izdelkov, smo skrbno pregledani v vsaki fazi proizvodnje.Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala in zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Kategorija izdelka

Da opis

Dostava: 1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil . 3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.Garancija: 1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti . 2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo. 3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Območje Uporabe Avto
Okolje temperatura 50
Nazivna napetost 220
Material Baker
Shell Materiala Baker
Številka Modela DZ-21
Področje Uporabe Napeljava
Luknjo mest 1
Nazivni Tok 32
Izolator materiala pe
Vrsta Splice
Certificiranje CE
Kontaktni Material Spajkanje obroč
Nazivna moč 50
Uporaba področje Električna električni
Vrsta vmesnika AC/DC
Poreklo CN(Izvora)
Minimalno število paket 1

Podobni izdelki