Rdeči Zmaj MSI RGB Iger na srečo Veliko Mouse Pad Igralec Led Računalnik Mousepad Velik, osvetljen od zadaj Preproga za Tipkovnico Desk Mat

€11.17

Na seznam želja

Miška In Klaviature

Opis izdelka


ZSUXTC Strokovno prednost

Imamo močno in strokovno pomoč strankam pri učinkovitosti proizvodnje in dobave hitrost, kot tudi popolne kakovosti inšpekcijskega postopka.Prosimo, menijo, da smo imeli 16 let profesionalne gume predelovalnih dejavnostih izkušnje.Podpora in izpolnjujejo svoj DIY prilagajanje potrebam, ne glede na velikost in slog, in ladja v roku 2-5 dni, izdelki so visoke kakovosti in čudovite barve.Smo najboljši gume izdelek, storitev, boste za nakup enega kosa ali večino nakup.

Če imate kakršnekoli ideje o po meri vzorec sloge in velikosti, prosimo, obrnite na službo in pošljite sliko v formatu JPG ali PNG format naš predal ali na spletni servis za vaše potrebe.

Mouse pad opis izdelka funkcija

Mairuige izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.Uporaba mercerized vodoodporni material in naravne gume lahko potisnite natančno, stabilno, ne izginja, mehko in prožno, nepremočljiva in non-zdrsa, udoben za uporabo, enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo.

Uporaba scenarijev

Podloge za miško, namizni podstavki, predpražnike, oglaševanje, promocije, obletnice, praznovanja, odnosi z javnostmi načrtovanje, sejmih, Internetne kavarne, računalniške pisarne, obrti, darila, rojstne dneve itd.

Opomba: Prilagodite velikost 900x400, to traja le 2 koraka, da prilagodite mouse pad.

Prosimo, da upoštevate naslednje slike zahteve pred pošiljanjem posnetkov.Če ne veste, če je vaša slika je ok, ga lahko pošljete nam in bomo tukaj, da vam pomaga.

1. Naročite

2. Pošlji sliko za trgovca

Kako poslati sliko, da prodajalec?

1. Pošlji, da bi sporočilo

2. Pošlji stran za prodajalca

3. Pošlji na spletu ali pošiljanje e-pošte

4. Ločljivost pošiljanja slik je treba 1000 ali več kot 2000. Višja kot je ločljivost, tem bolj izvrstno in lepo tiskano barve bodo, in slike, ki bodo jasno in kakovostno.

5. Sprejemamo poslovne mouse pad prilagajanje poslovanja, lahko natisnete podjetje logos, in lahko proizvajajo veliko število podloge za miško.

6. Po potrditvi plačila, bomo izdelali mouse pad za vas; po 2-5 dneh, vam bomo poslali miško, tipke za vas.

5823082300569302

Na voljo sta dve različici: RGB različico, Ne-RGB različico, vas prosimo, izberite previdno.

【Edinstveno LED Lighting Design】RGB Gaming Mouse Pad značilnosti 7 Razsvetljava Načini, ga lahko ustvarite kul vzdušje, ko je igral igro z Izbiro najljubša barva način iz mouse pad.

【Vrhunsko Občutek Uporaba】 design z plitev vlaken pleteni material, ki so mikro teksturirane, gladko površino, natančno navigacijo in brez zvita.Non-slip Gumo Znanja vztrajati miškino pad griping namizje trdno.

【XXL Velikosti & Trajne】Povečavo Velikosti zagotoviti, da bi to lahko popolnoma pokrivna namizju in zagotoviti dovolj gibanja prostor za uporabo.Vodo odporna plast in spandex vlaken bi mouse pad enostaven za čiščenje in se hitro sušijo.

【Enostaven Za Uporabo】je plug and play za USB in Brez voznika zahteva.S klikom na gumb kontrole lahko preklopite LED načinov.Dvojnim klikom na gumb lahko spreminjate RGB svetlobe svetlost.Če pritisnete in držite gumb za 3 sekunde, lahko ga izklopite.Paket vključuje: 1* RGB mouse pad, 1* Micro kabel opomba: pritisnite enkrat za vklop/ sprememba barve, dvakrat hitro pritisnite, da nastavite svetlost dolgo pritisnite tipko 3 sekunde za vklop / izklop

Vprašanja o Nakupu Mouse Pad

1. o Vonj Mouse Pad:

Dragi Kupec, da Bi Prejeli Izdelek čim Prej, po segrevanju Stroja v proizvodnem Procesu, Gume in Črnilo Bo Izvirnem pakiranju.To Bo shranil Nekatere Gume Vonj, vendar Prosimo, bodite Prepričani, Da Če Ste Jo Dal v Dobro Prezračevanem Mestu, Bo Vonj Izginil.

2. o Velikosti Mouse Pad:

Dragi Kupec, Mouse Pad Je Izdelan iz Gume, Ki se Bo Razširila in se Skrči, Ko se Ogrevajo s Stroja v Procesu: Smo Običajno Uporabo Voznega Embalaže.Po Dolgi Rok, Je Odstopanje v Velikosti.To Je Normalno.

3. o Robu Mouse Pad:

Dragi Kupec, Če Želite Kupiti z Odklenjena Rob

Okoljske Svetlobe in Človeško Zaznavanje Barv, So Različne.Po Color Calibration Obstajajo Razlike med Barv Zaslona.Glede na Barvo Vrednost Nastavite v Oblikovanje, Risanje, Ne Glede na to, Kar Vidite na Zaslonu Računalnika , Prosimo, Uporabite Mednarodnih Štiri-Barvni Standard Kromatografijo .Zato, Barve, Razlika Je Pričakovana.Barva Razlika Je pod Nadzorom V 10%, da Izpolnjujejo Standard

5. o Čas Dostave Logistika in Transport:

Spoštovani Kupci, Če je Čakalna doba za Sprejem Blaga, ki Je predolgo, Je To zato, Ker Mednarodna Logistika in Transport je Treba Prenesti v Več Državah/Regijah, preden Prispejo na Naslov.Hkrati, Zaradi Vremena, Nacionalne Politike in Drugih Razlogov, Mnogi Nepredvidljivi Dejavniki, ki Bodo Vplivali na Hitrost Carinjenja.Ko Kupite Brezplačne Dostave Izdelkov v Naši Trgovini, To Je Ekonomičen Način Prevoza in Dostave, Časovno in Čaka na Prejem Bo Zelo Počasno.Če Želite Prejeti Izdelek in Hitro, vam Priporočamo, Da Izberete Vrednotenje Način Prevoza z Logistiko Sledenje Podatkov.To Lahko prihrani Veliko Časa Čakanja.

V Zvezi s Plačilnimi Naša Posebna Zaščita Varuje Samo Način Plačila na www.fijet.si Ko Hvalisanja.Če Imate kakršna Koli Vprašanja o Plačilu, Prosimo, da Nas kontaktirate.

Kakovost in Storitev Smo Ohranili Odlične Visoke Standarde, in Se Pričakuje, da Doseže 100% Zadovoljstvo!Povratna Informacija Je Zelo Pomembna.Potrebujemo Vas, da Nas kontaktirate Tik pred tem, da Nas Nevtralna Ali Obratno Povratne informacije.Mi Lahko Premagati Vaše Težave z Zaviranjem.

Podpora Vrne in Vračilo Politike 1. Podpiramo Politiko vračil Blaga brez Razloga in zamenjava Blaga, vendar Boste Morali Plačati Polno Pristojbine (Vključno s Prevoznimi, Davkov, Carinskih Pristojbin, Itd.) za dvosmerni Promet in ohranitev Blaga v Dobrem Stanju, sicer Bomo Pridržujemo naslednje Pravice: Zavrne, če želite Spremeniti in Vrniti Blago.Vse Vrnitev Politike Morajo

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


RGB Velikosti Mousepad 300x800x3mm/300x800x4mm
Številka Modela RGB Mouse pad XXL
RGB LED Velikih Mouse pad 300x700x3mm/300x700x4mm
RGB LED Velikih Mousepad 300x900x3mm/300x900x4mm
Slog Za Zaščito Pred Sevanjem
RGB Velikosti Mouse pad 350x600x3mm/350x600x4mm
RGB majhnosti Mouse pad 250x350x3mm/250x350x4mm
RGB LED XXXL Mousepad 400x900x3mm/400x900x4mm
Blagovna Znamka ZSUXTC
RGB majhnosti Mousepad 300x350x3mm/300x350x4mm
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
RGB Velika Velikost Mousepad 350x900x3mm/350x900x4mm
Material Gume
Izdelkov Stanje Park

Podobni izdelki