Celotno Delo Original Odklenjena Matično ploščo Za Nokia Lumia 630 RM-978,636 RM-1027,638 RM-1010 Logiko Vezja Elektronska Plošča

€15.58

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Izdelek Uvod ( Pomembno!!!! )

1. Združljiv Fo r Nokia 630 636 638

2. Pred da, prosimo, da odprete vaš mobilni telefon je zadnji pokrov, odstranite baterijo in posnamete fotografijo,nato pa poslali k nam, to nam bo pomagalo, da potrdite mobilnega telefona v različici za vas.

3. Dvojno potrditev vašega mobilnega telefona v različici, ali pa boste morda prejeli napačne različice matične plošče

4.Priporočamo, da pošljete strokovno trgovina za montažo matično ploščo,nismo odgovorni f ali napačno montažo.

5.100% Prvotne Uporablja,Testiran "OK" pred pošiljanjem

Package Vključeni: 1pc X Motherboard Vezja Kabel Slike:

O Pošiljki: 1: Vaše naročilo bo dobavljeno v roku 2-3 delovnih dni po vaše plačilo potrjen .

2: prepričajte se, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko Številko za vaše naročilo , to je zelo pomembno za parcelo Nemoteno Dostavo.

3: čas, ki Je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov: načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.

4: Vse pošiljke, ki se pošilja, in iz države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi,Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

O Garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo Customer Service.V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta. 2. Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj, in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje. 3. Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Ne affact drugi prodaja).Močno svetujemo stranki, da preizkusiti izdelek pred montažo.Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo PO tem, ko smo prejeli vaše element.Prosimo, upoštevajte, da se v naslednjim primerih so nepovratne: 1.Že nameščena in uporabljena 2.Predmeti brez našega znamka ali originalno pakiranje 3.Predmeti niso naša, O Povratne informacije:

1: Pozitivne povratne informacije so za nas pomembno , če prosilec izpolnjuje o out izdelek, vas prosimo, da nas 5 star povratne informacije .

2: če imate kakršno koli vprašanje o izdelku ali parcela , prosimo ne odpirajte spora ali šolanja Slabe povratne informacije , se najprej obrnite na nas ,Bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Prepričani smo, da vsi problem je mogoče rešiti na način, način

Pišite nam:

1: kontaktirate nas lahko preko Trgovine manager, ko smo na spletu .

2: se lahko obrnete na nas preko Sporočilo, ko smo brez povezave .

3: Če imate vprašanje ali potrebujete vedeti več,pustite nam sporočilo na vašo stran , vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času ko smo videli, vaše sporočilo.

24 ur Spletna Storitev, Vse Parceli Prihajajo Z Sledenje ŠT.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv Blagovne Znamke Nokia
Blagovna Znamka HAOYUAN.Str.W
Design BAR
Številka Modela Za 630

Podobni izdelki