3D Grdo Konjske žime Lažno Trepalnic Mehko Mink Naravnih Trepalnic Razširitev Dolgo Črno Čar Culer Oči, Trepalnice, Ponarejenega Trepalnic Ličila Orodje

€2.61

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


3D Grdo Konjske žime Lažno Trepalnic Mehko Mink Naravnih Trepalnic Razširitev Dolgo Črno Čar Culer Oči, Trepalnice, Ponarejenega Trepalnic Ličila Orodje

Specifikacija: Te dolge umetne trepalnice so narejene s kakovostno Konj Lase, ki se lahko ujema vaš priložnostni in stranka ličila.Zelo mehka in udobna za nošenje.Se lahko odstranijo oči odstranjevalec ličila.Je mogoče ponovno uporabiti, kadar se uporablja z nego.Tip: False Trepalnic Nastavi Slog: 3D Grdo Čar Culer Material: Konjske žime, Da vaše oči videti svetlo in privlačno Uporabo vsakdanjega življenja in stranka se Lahko odstrani z oči odstranjevalec ličila Preprost za uporabo in udobne za nošenje Tekmo vaš priložnostni in stranka ličila Navodilo za Uporabo: Previdno odstranite trepalnice od primera.Primerjajte umetne trepalnice z vaše oči linij in trim primerna dolžina in širina če je potrebno Nanesite lepilo skupaj lažno trepalnic koren z bombažem bud .Držite trepalnic na root od vaše naravne trepalnice s dodajte malo pritiska na to .Paketu: 1 Parov 100% Konjske Žime Umetne Trepalnice

1. Postavka, ki bodo dobavljeni v 1-7 delovnih dneh po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. čas dostave je odvisen od destinacije.V redkih primerih, strogo po meri, bo čas dostave malo dlje.Prosimo, bodite potrpežljivi.

3.Nismo odgovorni za kakršno koli lokalnih dajatev ali dajatev.Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila.Običajno to traja 18-35 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 8-12 delovnih dni, ki jih Express.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje,in kupec bi moral biti odgovoren za poštnine za vračilo predmeta.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vse težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material 100% Konjske Žime
Količina 1Pair
False Eyelashe Tip Celoten Strip Trepalnice
Umetne Trepalnice Band Črni Bombaž Band
Proizvodni proces, Ročno Izdelani
Lažno Trepalnic Materiala Drugo
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic
Umetne Trepalnice Slog Debel
3D Konjske Dlake umetne trepalnice Debelo Grdo in Dolgo
Za koga Mati je darilo,prijatelja darilo,ženske in dekleta
Velikost Charm Culer Messy and Long
False Eyelashe Dolžina 1 cm do 1,5 cm
Blagovna Znamka GAM-BELLE
Umetne Trepalnice Razvrstite Strip Trepalnice
Številka Modela 3D Grdo Konj Lase, umetne trepalnice

Podobni izdelki