4 v 1 Ultrazvočno Kavitacija Hujšanje Pralni Večnamensko Domačo Uporabo kurjenje Maščob Naprave RF EMS Face Lift Massager

€44.22

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


4 v 1 Maščobe Gorilnika Lepoto stroj

To tudi ŽIVLJENJEPIS, R--F, rdeče & modro,EMS.deluje čudežno na obrazu, želodec, trebuh, roke, pasu, noge, kolk.Izguba maščobe pralni lahko zmanjšali svojo težo, da boste vitkejši takoj, in da ste bolj samozavestni.

Uživajte Doma slog, Kozmetični Salon, Kjerkoli in Kadarkoli

Zmanjšanje Telesne Maščobe Carving S Oblika Privijte noge Razredčimo Celulita, Nega Telesa

Posebej Zasnovan za Naslednje osebe

trebuh maščobe sedel za dolgo časa Prenajedanje kopičenje maščobe Poporodna debelost Ni časa za vadbo Debelih postavo

Dropshipping Podporo

Če kupite 3 kosov ,ki jih lahko podarimo vam 1% popust.Ladjo iz element v roku 48 ur Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!

Kako Uporabljati:

Kako Uporabljati 1) Dolgo pritisnite gumb on/off za vklop. 2) 2 Ravni za RADIOFREKVENČNO terapijo: Pritisnite enkrat za stopnjo 1; pritisnite dvakrat za raven 2 z 2 indikator lučke svetijo. 3) 2 ravni za CV ultrazvočna terapija: Pritisnite enkrat za ravni1; pritisnite dvakrat za level2 z 2 indikator lučke svetijo. 4) 1 ravni za LED rdeče & modro svetlobo terapije.Pritisnite enkrat zasveti 2 indikator zasveti. 5) 2 Ravni za EMS: Pritisnite enkrat za stopnjo 1; pritisnite dvakrat za raven 2 z 2 indikator lučke prižgejo 6) Za vsako raven, višji ravni, ki je z višjo intenzivnostjo.

Maščobe Odstranjevalec Massager Pozornost

(1).Nanesite gel, bistva ali lotion na kožo enakomerno pred uporabo. (2) ne ostanejo na istem področju kožo, za dolgo časa, ko uporabite R--F & CV način, da bi se izognili v uporabo.Preveč visoki ravni, ki lahko poškoduje vašo kožo, vas prosimo, drsne naprave v krogih v kožo, in se ne sme uporabljati na obrazu, glavi.

1 * RF EMS Hujšanje Stroj 1 * USB Kabel 1 * Darila Polje 1 * Navodila

- Sprejemamo naslednje methords:preko Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union-a in Bančnega nakazila itd. - Za velika, da ti bodo na voljo dodatni popust tako, da se obrnete na nas.

-Rusija Kupce, naj izpolni vaša angleščina Polno Ime v Sprejemnik, ali morda ne boste prejeli, ker po politike v vaši državi. -Smo poslati predmet, prihaja s številko za sledenje,ki se jim lahko sledi dostave stanje celotni poti. -Čas dostave je odvisen od sezone, cilj in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži.Če pošiljka ni bila dostavljena, v predvidenem času,vas prosimo, naročila nam,mi pa vam pomaga, da skladbo in dala nazaj ASAP.

- Naša cena izdelka ne, vključno z davki.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroški za zavrnjene pošiljke. Kupec je odgovoren za davke, ki jih zaračunavajo njegovi/njeni državi.Če potrebujete kakršne koli dokument za carinjenje, prosimo, obrnite na nas.

-1 letno garancijo za naše element (razen dodatkov in delov), nakup z zaupanjem. -Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden), prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.Boste dobili ekstra 7 dni (na vrhu, na čas dobave čas), da odloči, če želite, da obdržati ali vračilo predmeta, tako dolgo, kot jih je nerabljena in v originalni embalaži, shipping stroški so ga plača kupec. -Če želite, da se vrnete ali zamenjavo, kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

-Bomo zelo cenim, če lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije.Smo vam toplo dobrodošlico Pokazal Nekaj Fotografij (Bodo dobili dodatni popust naslednjem vrstnem redu!) v vašem 5 Zvezdic povratne informacije! -Če imate kakršne koli težave, o predmete ali storitve, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskusili najboljši za reševanje težav, za vas.Hvala.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime izdelka 4 v 1 Prenosni Pralni Hujšanje
Blagovna Znamka pozdravljeni obraz
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Storitev podpora dropshopping
Izberite Funtion 4
kraj izvora Kitajska
Funkcija RF EMS Maščobe odstranitev
Tehnologija EMS, Svetlobno Terapijo, Ultrazvočna Kavitacija, Sonic
ultrazvok stroj Anti Celulit Hujšanje Fat Burner
Vir Napajanja AU
Velikost 280MM X 280MM X 130MM
Standardna Napetost 110V(不含)-220V(不含)
Za Nego Kože Orodje Ženske Lepote Oprema
Vrsta Doma, Lepote Instrument Plazme
Material ABS
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela BP-1806
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki