Pravo FOTOGRAFIJO LETNIK ČIPKE POROČNE OBLEKE Victoria Til Poročne Obleke, Poroka, Poročni Halje Vestido De Noiva

€73.50

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Stranke naj prebral najprej:

1.Smo (FANWEIMEI) so tovarne v mestu Suzhou Kitajska, smo lahko proces izdelave in dostava zelo hitra.Za standardne velikosti, je po navadi 3-10days.Za po meri izdelane treba 10-15days. 2.Smo, da je veliko REALNE slike, da večina naših modelov,in bo še naprej posodobitev pravo FOTOGRAFIJO na strani, ki se boste verjeli, KAJ BOSTE VIDELI, KAJ BOSTE DOBILI. 3.Izbrali velikost je najbolj pomembna stvar.Prosimo, prepričajte se, da je treba dosledno v skladu z našo velikost grafikona, zlasti modeli z zadrgo na obleki nazaj.Če morate po meri narejeno obleko, prosimo, obrnite na nas, mi vam bo dala podatke, ki jih potrebujete za merjenje in tudi merjenje navodila. 4.Če potrebujete ta obleka zelo nujno, prosim, ne izbral www.fijet.si standardna dostava ali kakršne koli druge brezplačne dostave metoda ,ki te dostava tiska počasi, predlagamo, da se obrnete na nas o datumu obleko uporabo ,vam bo povedal, yo, če lahko izbrali druge hitra dostava metod.

100% PRAVO FOTOGRAFIJO

KAJ SI VIDEL, KAJ BOSTE DOBILI, VEČINA FANWEIMEI JE OBLEKA JE 100% PRAVO FOTOGRAFIJO, VSE PRAVICE FOTO REZERVIRAN ZA FANWEIMEI OBLAČILO.PROSIM, NE SKRBI, OBLEKO BOSTE DOBILI, SE RAZLIKUJE OD SLIKE.

KITAJSKA KUPEC KAŽEJO

TO JE NOVA POSTAVKA V www.fijet.si, ZATO IMAMO SAMO KITAJSKA DOMAČI KUPEC, KI KAŽEJO, VESELIM, DA VIDIM VAŠE POVRATNE INFORMACIJE S FOTOGRAFIJAMI IZ VSEGA SVETA.TO JE 100 % RESNIČNO , DRUGI PRODAJALEC LAHKO KRADEJO NAŠI FOTO, VENDAR VAS PROSIMO, DA NAM ZAUPAJO , DA SMO 1. ENO IN PRAVEGA.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Modni Element letnik
Rokav Dolžina(cm) Polno
Številka Modela 1098
Izrez visoko
Za Nosečnice No
kraj izvora Kitajska
Silhueta A-LINIJE
Vlak NOBEN
Zgrajena v Modrc Da,
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Pasu Naravni
Dekoracijo Čipke
Slike Dejanske Da,
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Nazaj Design zadrgo
Rokav Slog Redni
Blagovna Znamka YASHANG
Dolžina Obleke Tla-Dolžina

Podobni izdelki