30 g Aluminija Ribiško palico Kolutu Sedeža 16# - -Ribiško Palico stavbe kolutu sedeža DIY

€8.06

Na seznam želja

Ribolov

Opis izdelka


Aluminij Kolutu Sedeža 16#

barva: Pištolo Dim (Temno Siva)

Srebrna (bela)

Črna (black)

vključujejo koncu skp

I/D:16 mm

O/D: 19 mm

Dolžina: 101mm

teža : 30g

Dostava zamudo & številko za Sledenje

1. Številko za sledenje bodo po e-pošti, ko smo bili dobavljeni za vaše naročilo.Če obstaja kakršen koli zamudo, se lahko zaradi slabega vremena ali po meri pregled.Če se vam še vedno ne more prejeti element v 25DAYS, pls obrnite na nas.

2.Smo poskušali naše najboljše, da bi ga dobili želene izdelke v najkrajšem možnem času.V primeru, da ste prejeli napačen proizvodi zaradi dostava napake, se obrnite na nas za zamenjavo ali vračilo kupnine.Če je poškodovan , se prosimo, da zavrne sprejem in nas kontaktirate čim prej.

3.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Prosimo, navedite vaš polni naslov, Telefonsko številko in poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen in rezultata.

Politika vračanja: Pogoj prodaje plačilo mora biti prejeli v roku 3 dni po koncu dražbe.Vsi, ki niso plačali ponudnik bo v poročilu.Izdelkov brez kakovost problem ne more biti nadomestilo.Izdelkov s problemom kakovosti v 7 dneh, se lahko vrne in nadomestila.Izdelkov s problemom kakovosti v 30 dneh mogoče vrniti in zamenjati.Izdelkov s problemom kakovosti v 1 letu, se lahko vrnili in popravili.

·Obvestilo: Prosimo, imejte to v dobrem stanju in stranka morali plačati za povratni prevoz, hvala:)

VSAK IZDELEK DOBIL 12 MESECEV GARANCIJE!!

Povratne informacije Politike: Stranka je vedno NI.1 skrbimo za naše cenjene stranke, in razumeti, skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave..si prizadevamo odgovoriti na vsa e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče, vendar je zaradi visoke e-poštni glasnosti je lahko vzeli čas za nas, za odgovor.Vnaprej hvala za vašo potrpežljivost!Pišite nam najprej pred odhodom negativno, bomo našli rešitev za izpolnitev vaše zahteve in izboljšanje zadovoljstva.Zaradi nekaterih ISP filter NEŽELENE pošte nastavitve boste morda ne boste mogli prejemati naše e-poštni odgovori; če imate težave prejemanje naših e-pošte, boste morda morali uporabiti drug e-poštni račun, se obrnite na nas. · * * Če ste nezadovoljni z postavke iz katerega koli razloga v roku 3 dni od postavka prejemu, ga lahko vrnete za nadomestilo(odštetju shippng).

Delovni Čas:

Naš Delovni Čas

Kitajska Čas

ZDA(pacifiški čas)

Začetek

Konec

Začetek

Konec

Ponedeljek

AM 9:00

PM 18:00

Nedelja

PM 17:00

Ponedeljek

SEM 2:OO

Torek

AM 9:00

PM 18:00

Ponedeljek

PM 17:00

Torek

SEM 2:OO

Sreda

AM 9:00

PM 18:00

Torek

PM 17:00

Sreda

SEM 2:OO

Četrtek

AM 9:00

PM 18:00

Sreda

PM 17:00

Četrtek

SEM 2:OO

Petek

AM 9:00

PM 18:00

Četrtek

PM 17:00

Petek

SEM 2:OO

Sobota

Iz Dajatve

Petek

Sobota

Nedelja

Iz Dajatve

Sobota

Nedelja

Med delovnega časa ,smo vam lahko hitro odzove.Če smo brez dela ,vljudno prosim, bodite potrpežljivi in veliko, da nam malo več časa ,ne pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije ,zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje !

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela 16#
Kategorija Fly Ribolov Rod
Material Aluminij Zlitine
Trdoto TEŽKO
Položaj Reka
Blagovna Znamka NooNRoo

Podobni izdelki