Za Audi A6 S6 A7 A7 2012-2018 Avto Notranjosti sredinski konzoli, Pregleden TPU Zaščitno folijo Anti-scratch Popravila film Dodatki

€13.20

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


Pomembno Opozorilo: O TPU Mehko Film: 1. TPU mehko film je stroj in se lahko namesti več krat. 2. Razpršeno vodo ali detergentom vodo na film in zaslonu za pomoč squeeze out mehurčki. 3. Mehak film, ki se lahko namesti večkrat brez poškodb.Če je nameščena ni uspelo, samo odstranili in ga namestili še enkrat, dokler ni uspešna.Zaslon je treba očistiti pred namestitvijo in zagotoviti, da ni prahu.Pošlji e-pošto, da nam sporočite na prvi čas, Če prejmete pokvarjen izdelek(napačnih izdelkov), ali pa manjkajo nekatere kos, potem pa bomo poskrbeli pošiljanje novo brezplačno.

Za Audi A6 S6 A7 A7 2012-2018 Notranje zaščitno folijo, Za LHD/Left-hand drive,RHD/Desni pogon Prosimo, potrdite svojo velikost zaslona, ki je združljiva z našo postavka pred nakupom, glede na sliko in besedilo opis.Opremljanja: za Audi A6 S6 A7 A7 2012-2018 Material:TPU ste kdaj doživeli takšne težave?Originalni avto naprava, navigacija / center zaslon na dotik, ki niso zaščiteni, enostavno nič.odporno na praske,učinkovito upreti trk trde predmete in trenja, bolj anti-scratch uspešnosti.tako screen protector lahko vam največjo zaščito za vaš ljubljeni carrsquos zaslonu.HD Pregleden, 99% Reprodukcija Barv obnovitev prave barve, da bi jasno in res, navigacija z izkušnjami,visoko ločljivostjo in veliko trpežnost.Gladka na Dotik, Občutek Premaz lahko učinkovito zmanjšanje prstnih odtisov in olje, hidrofobne, kot tudi mehurček prosta; -ultra-tanek , bolje je gladek in na dotik občutek.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Opremljanja 4 Vrata teim
Opremljanja 8 Za RHD/Desni pogon
Ime Modela Za AUDI A6 S6
Vrsta Materiala TPU
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Opremljanja 7 Za LHD/Left-hand drive
Postavka Vrsta Notranjost Ornamenti
Opremljanja 1 Za Audi A6 Notranje zaščitno folijo
Vgradnjo 5 Sredinski Konzoli
Vgradnjo 2 Prestavno ročico plošča
Leto 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018
Opremljanja 6 Prezračevalni dekoracijo
Poreklo CN(Izvora)
Ime TPU zaščitno folijo za notranje zadeve plošča
Opremljanja 3 Okno dvigalo
Package Vključeni 1set x TPU Screen Protector

Podobni izdelki