SexLady 10pcs Nastavite Bleščečih Usnje Erotično BDSM Ropstva Lisic za Seks Igrače, Femdom je Vezava Vrvi, Bič Ovratnik Za Nekaj Žensk

€13.45

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Spoštovani Kupec

Naše SEXLADY BDSM Spol, Bondage, ki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti, preden odpremo ven.Vztrajamo na zagotavljanju Visoke Kakovosti izdelkov in najboljšo storitev za stranke.Naročite zdaj, z zaupanjem!

Značilnosti

Material: 1. Mehki Pliš 2. Nerjaveče Jeklo 3. Visoko Raven Kakovosti, A PU Usnja Slog: 1. Spogledovanje BDSM Ropstva Pribor primeren za Seksi Perilo. 2. Adult Sex Igrače za Ženske/Moške/Pari/Gay

Specifikacije

1 pc Nasumice 1 pc Usta Žogo Gag 1 pc Ovratnik 1 pc Bič 1 PC Križ Sponke 1 par Lisic 1 par Gleženj Hlačnice Omejitev 10 metrov Bondage Vrv 1 PC Feather Stick & Veslo Premagati 1 par Cucla Objemke

NE IME IZDELKA na vaše paket!

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam bomo paket vaš paket diskretno.Zagotavljamo vam, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.

Pogosto kupujejo skupaj

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 3-5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Dodatki Set

Podobni izdelki