Strokovno Ogljikovih Vlaken Stojalo za DSLR Kamere Video Kamere Birdwatching Težka Fotoaparat Stati 20 kg Obremenitev 65 Skledo Adapter

€142.19

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opisi:

【Resnično 8 Plasti Ogljikovih Vlaken】To strokovno birdwatching stojalo je izdelano iz kakovostne prave 8 plasti ogljikovih vlaken,Njene max noge premer cevi je tako velika, kot 32 mm in minimalno 22 mm, to je super stabilen in lahek, max obremenitev do 20 kg. 【Compact & Trajne】Zasnovan tako, da nudijo kompaktna in lahka kamera podporo.Zložena dolžina 55 cm neto teža je 1.52 kg, 4-oddelek noge so vpeti v prostor z twist zaklene in se lahko neodvisno nastavlja, ki naj RT80C lahko segajo od minimalna višina 51 cm do 160 cm. 【Strokovno predelovalnih dejavnostih】Vsi glavni deli ta stojala so prek najvišji ravni CNC tehnologijo.CNC Natančne obdelave naredi kakovosti površinskih veliko več, boljša in lepša, prinaša bolj gladko delovanje. 【Multi-Angle Fotografiranje】Vse tri noge lahko prilagodite na dveh zornih kotov(29°/66°), lahko dobite več primerni višini s tem, da iz cevi' sponke.Opremljen je z zamenljivo vijak v gume konice in nerjavečega jekla konice, lahko uporabite stativ v različnih situacijah, predvsem na neravnih tleh.

Standardno Pakiranje seznam :

Tam je stativ, torba, stojalo primeru, RT80C stojalo, prilagajanje orodij in nerjavečega jekla nohti in trak stojalo vrečko v paket.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija 2 stojalo za DSLR kamere video kamere
Teža (g) 1520G
oddelki 4
Funkcija 1 Profesionalni Nastavek Za DSLR Fotoaparat
Max Obremenitev 20 KG
Premer Cevi 32mm/28 mm/25 mm/22 mm
Funkcija 3 birdwatching stojalo
Uporaba Digitalni Kino Fotoaparati
Vrsta Profesionalni Nastavek Za
Funkcija ogljikovih vlaken stojalo
Material Iz Ogljikovih Vlaken
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka INNOREL
Funkcija 5 65mm skledo adapter
Paket Da,
min višina 28 cm
Številka Modela RT80C
Zložena Dolžina (mm) 550mm
Max Extened Dolžina (mm) 1600mm
Funkcija 4 stojala kamere

Podobni izdelki