Yescool A50 8|16GB, Digitalni Diktafon pero dolge razdalje FM oddajnik Zvoka vklopi šifriranje podatkov Dictaphone Blackbox

€38.81

Na seznam želja

Opis izdelka


Z Yescool® digital audio snemalnik v roke, vam bo koristila njegova velika funkcijo za snemanje zvočnih datotek v pisarni, glasbeni učilnici ali on-the-go.V Yescool snemalnik zvoka predvajalnik z MP3 funkcijo black funkcije, super dolg čas snemanja in predvajanja, tri splošne kakovost snemanja LP/SP/HQ, in WAV/MP3 formatu na voljo.MP3 funkcija vam omogoča, da poslušate svoje čudovito glasbo kjerkoli želite.Z različnimi skladiščnih prostorov, glas snemalniki ponujamo vam lahko odgovori na večino vaših potreb.Kompakten in prenosen,ta digitalni diktafon je vaš idealen spremljevalec.Točki: 1. Strokovni ravni glasovne snemalniki, Flac predvajalnik glasbe, prenosna, kompaktna in priročna.

2. Eno-kliknite začni snemanje / shranjene avdio, preprost za uporabo.

3 .Močno magnetno adsorpcijo , lahko absorbirajo je pod mizo/v avto...

4. Podpora datotek šifriranje.podatkovni kabel za šifriranje.

5. Samodejno shrani v datoteko, če izklopite, smart glas, ki se aktivira snemanje, št glas zaustavljena za pripravljenost.

6. Vgrajen FM oddajnik, dolge razdalje prejeli glas.

Specifikacije Oris dimenzije: 70 mm×30 mm×20 mm, Kapaciteta: 8/16GB Neto teža: 65g obliko zapisa za Snemanje: WAV Podpira Glasbeni format: MP3/WAV/APE/FLAC hitrost Snemanja: 48Khz Baterije čas pripravljenosti: 640Hours Frekvenca: 20~20Khz SNR: ≥80DB Frekvence modulacije: 88-108.0 MHz Stopnjo izkrivljajo ion:0.05% Razširitveno kartico: Ne podpirajo način Snemanja: Glas/ ročno upravljanje Vmesnik, tip: USB2.0 Visoke hitrosti delovna temperatura -5°C do 45°C Napajanje: vgrajena litij-polimer baterija kapaciteta Baterije: 3200mAh Paket Vključuje 1 x Digitalni Diktafon 1 x USB Kabel 1 x Izdelka, ročni (Prosim, pustite vaš e-poštni naslov, na nas je, da bi dobili angleški uporabniški priročnik, Hvala,), Prosimo, obiščite spodnjo povezavo za pregled uporabniški priročnik.DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite Dostava in plačilo zavihek na strani izdelku podrobnosti in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.na splošno, www.fijet.si Standardna dostava 15-35 dni, www.fijet.si Premium Dostava 7-15 dni.

3. Carine: Večina standardna dostava je brezplačna dolžnost, vam predlagamo, da se obrnite na lokalne navade, da bi jo razumeli, kot prodajalec mi vam bomo z pomoč, kolikor je mogoče, za nemoteno carinjenje, vendar vam mora biti jasno, da je plačevanje davkov v svoji državi je vaša obveznost.

4. Prosimo, odprite parcelo, da preverite, če lokalni poštar prinese na vas.nobenih težav nas kontaktirajte na prvi čas do sistemskih sporočil.POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Bomo nadomestilo svojo ceno, če kakovost vprašanje.POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas v roku 3 dni po tem, ko dobiš paket, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Zakaj je 3 dni?

Zato, ker je večina oseba, ki bo pozabite, da to storite po 3 dni.

Hvala!ZADOVOLJSTVO KUPCEV Smo odziv večina sporočilo v 24 urah razen počitnice.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Nikoli ne puščajte slab pregled neposredno, če ni komunikacije, na Ta način ne odpravite težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Kovine
Paket Da,
Predvajanje Formatov WAV
Podpora razširjenega pomnilnika No
Blagovna Znamka yescool
Zmogljivosti > 4 GB
Zunanji Pomnilnik No
Uravnotežena Iz No
Shranjevanje 8GB
Številka Modela a50
Zunanji mikrofon No
Z Zvočniki No
Glas Aktivira Snemanje Da,
Dimenzije (Šxvxg) 7*3*2 cm
Snemanje Zvoka Format WAV

Podobni izdelki