OBLIKOVANJE LASTNE Platno Tote Bag - Dodajte Sliko, Fotografijo, Besedilo Tiskanja - Eko Večkratno uporabo Bombažne Nakupovalne Vrečke po Meri Vrečko brezplačna dostava

€6.69

Na seznam želja

Opis izdelka


Ustvarite vrečke po meri in prilagojene totes.Uporabite naš enostaven spletni oblikovalec za dodajanje vaše umetnine, fotografije, logotip ali besedilo.Pošljite nam sporočilo, če imate vprašanja ali posebne zahteve o vašem oblikovanje ideja. • 100% Bombažno platno, ki je elegantno tote vrečko je funkcionalna in vzdržljiva z classy slog.Narejen je iz 6-unča platno za classy pogled z lahka teža.Kot nalašč za Prenosne računalnike, Knjige in Nakupih, posebnih prireditvah.Lahko nam pošljete tudi sporočilo za naše debelo stopnje. • Se znebite nezdravega, nezakonito plastične vrečke in strga off krhko papirnate vrečke!Naša torba je 100% platno.Lahko se zanesete na našo torbice za vsakdanjo uporabo. • Enostavno zložljivi in se lahko izvede tudi v žepu. • Pralni stroj (Prosimo, pranje vedno znotraj navzven in visi samo suho)

Poprodajne Storitve: 1. Če ste nezadovoljni z našo kakovost in storitev, se, prosimo, obrnite neposredno na nas, ko boste dobili vrečko.Mi bo prineslo novo, za vas ali za vračilo denarja immediatley . 2. Če ste zadovoljni z nami, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas.To nam bo pomagalo, da veliko.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Moq 1PCS
Debelina 12 žice
Specifikacija Any
vzorec Ravno Tip
Oblika Pravokotne
Obrazec Vrečko Stiskanja, Vrsta
Funkcija Zložljiva
Zmogljivosti 4000ml
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Shranjevanje Vrečk
Material Bombaž
Tkanine Platno
Uporablja Prostor KUHINJA
Uporaba Manjše izdelke
Velikost Normal Size
logotip Vse Logotip

Podobni izdelki