HD Glasbe Glavo Bluetooth Skp Slušalke Šport Brezžične Slušalke Klobuk Slušalke Večnamensko DJA99

€5.57

Na seznam želja

Slušalke & Slušalke

Opis izdelka


HD Glasbe Glavo Bluetooth Skp Slušalke Šport Brezžične Slušalke Klobuk Slušalke Večnamensko DJA99 Opis:

1. Moda in tehnologija: Bluetooth glasbe glavo, hranite vaše glave toplo, in lahko poslušate svojo najljubšo glasbo brez zajetnega naglavne ali ušesne čepe.To omogoča brezžično beanie klobuk funkcionalno, stilsko in zabavno.

2. Baterijo za ponovno polnjenje in vgrajenim mikrofonom: To je napolnjena s pomočjo USB kabla in za svojo vgrajen 180mA baterija je 40 ur čas pripravljenosti, ali dolgotrajnim 3-7 ur neprekinjenega glasbe in govori.Vgrajen mikrofon omogoča uporabniku je telefon popolnoma hands-free, zaradi česar Vam ni treba skočiti smuči ali kolesa za poslušanje glasbe in sprejemanje klicev.Gumbi brezžične slušalke skp so tudi enostavne za uporabo.

3. Osupljiva glasba kakovosti: povezava Bluetooth brezžične beanie lahko dela običajno na največjo razdaljo 10 metrov.Te tkanine je dober filter priljubljen, saj lahko prinese jasen glas, ne da bi bil moten, je ponovil in prekomernega hrupa, uporabniki so vedno presenečeni nad kakovostjo zvoka-primerljiva s slušalkami na trgu.Znanstvena zasnova je ta klobuk excel v skoraj vse vrste aktivnosti ali šport.

4. Pogosto so združljive in stroj: Združljiv s skoraj vseh naprav, ki omogočajo Bluetooth, poleg tega brezžične slušalke so enostavno odstraniti, ne da bi morali skrbeti za čiščenje ali sušenje klobuk.

Opomba:

1. Zaradi razlike med različnimi streljanje metode in spremlja, je rahlo barvno razliko med sliko in pravo stvar, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 0.5-2 cm napako.

3. Dejanski element, ki lahko imajo logotip, če želite vedeti, prosimo, obrnite na nas, prosim, ne ponudbo, če ste um

Značilnosti:

1.V5.0 Bluetooth različice, lahko uporabljate znotraj 10m

2.Lahko poslušate glasbo in sprejemanje klicev

3.Plesti materiala, toplo pozimi in odgovor na telefon

4.Podpora komunikacijo Bluetooth in Bluetooth glasbe

5.Nizko izgubo visoko kakovost stereo

6. V baterijo z micro USB vhoda

Izdelek parametre:

1.Brezžični prenos na daljavo: 10M

2.Zmogljivost baterije: 180MAH

3.Frekvenčni razpon: 20-20KHZ

4.Občutljivost: 95DB

5.Impedanca: 32 ohm

6.Zvočnik velikost: 32MM

7.Čas polnjenja: 2 URI

8.Čas pogovora: 3-6H

9. Bluetooth čas predvajanja glasbe: 4-8H (70% stanje nosilca)

Specifikacija:

Velikost: 22 x 6.5 cm

Material: pletene akril

Barva: kot prikazano

1 X Glasbo Glavo

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Gonilnik Za Premer 0 mm
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Brezžična Vrsta Bluetooth
Dolžino Vrstice 0m
Bluetooth Različice Drugo
Nadzor Gumb No
Zbornik NOBEN
Skupna Harmonična Popačenja 0%
Priključki NOBEN
Max Izhodna 0mW
Število Voznikov 0
Sporočilo Brezžično omrežje
Slog Izhod za slušalke
Funkcija Šport
Earcups Tip Zaprti
Nepremočljiva No
Občutljivost 0dB
Tip Vtiča NOBEN
Z Mikrofonom Da,
Blagovna Znamka centechia
Vrsta Magneta Drugo
Brezžično Da,
Odpornost
Obseg Impedanca do 32 Ω
Značilnosti Z Mikrofonom
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Nadzor Glasnosti No
Številka Modela 226671
Vokalizmu Načelo Dinamično
Slušalke Blazine Materiala Drugo
Način Polnjenja Kabel
Podpora APP No
Frekvenčni Razpon 0 - 0Hz

Podobni izdelki