Peko Orodja iz Nerjavečega Jekla Piškotov Pritisnite Set-Piškotek za Kavo Stroj Komplet 20Moulds+4nozzles Torta Dekoraterstvo Orodja Piškotek Plesni D30

€10.23

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Piškotov Pritisnite Set DIY Piškotek Pritisnite Črpalka Pralni Komplet z 20 Nerjavečega Jekla Piškotek Diski in 4 Šobe Piškoti, zaradi Česar Torta Dekoraterstvo Plesni Sladica Dekoracijo

Opis:

Značilnosti:

Piškotov Maker extrudes trdno testo v ustvarjalne oblike za enostavno piškotke in druge dobrote, brez valjanje in rezanje testa.

Našo piškotek Pritisnite Pištolo Komplet je izdelan iz Nerjavnega Jekla, ročaj,aluminijasto ohišje,aluminija piškotek diski,PP šobe,trajno in varno.

Se lahko uporablja za vse vrste gline in je tudi idealen za peciva, izdelava in sugarcrafts.Ko uporabljate na glina,glina mora biti gnete mehko ali razredčen, dokler se ne extrudes enostavno.

Ergonomska oblika,lažji in manj grdo, kot je izrezovanje piškotov.Preprosto stisnite ukrepov za javnost popolnoma oblikovan testo.disassembles za čiščenje,ročno pranje, v toplo,milnico.

1 piškotov pritisnite,20 zamenljivi piškotek plošč,4 led, nasveti,recept knjižico.Enostavno prilagoditev piškotka velikosti od velikih do majhnih, s samo prelomu gumb.Lahko bi delicous piškotek doma ali celo churros.Ta piškotek pritisnite set je velik dar, ki je idealen za tiste, ki radi DIY piškotke v kuhinji.

Z našo piškotek press kit,boste lahko sladico, ki je strokovnjak.Otroci so srečni, da se pridružijo v domači piškotki.Kot nalašč za družinske počitnice, piškotov exchange,dar, ki ga daje.Super piškotek, zaradi česar orodje za dom,šolo stranke,slovesnosti,rojstni dan,Božič.

Specifikacija:

Tip: Piškotek Stroj

Material:Aluminij zlitine,ABS plastike

Barva: srebrna

Velikost:Premer:5.5 cm,Višina:21 cm

Element teža:389g

Paket vključuje:

1 * Piškotki Iztiskanje

4 * Šobe

20 * Zgoščenke

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Piškotek Orodja
Piškotek Orodja Tip Piškotek Stiskalnice & Zaledenitve Določa
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela 140213
Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki