Novi Originalni 00JT994 LCD Nazaj Case Zadnji Pokrovček Za Lenovo ThinkPad T460S T470S WQHD 2560*1440 LCD Pokrivajo PN SM10H11203 Non-Touch

€27.46

Na seznam želja

Prenosnik Dodatki

Opis izdelka


Dobrodošli v naši trgovini.Prosimo, skrbno preberite navodila in sliko, preden naročite..., hvala!!!

· Manufactuere številka Dela: 00JT994

· Združljiv Model : T460S T470S

· P/N: SM10H11203

· Pogoj: NOVA

· s 30-dnevno garancijo / return obdobju.

. Testirali pred odpremo in 100% dela

. Big red, velik popust, dobrodošli vaše vprašanje.pričakujemo dolgoročno sodelovanje.

Dostava

1) Uvoznih tarifnih ali drugih davkov, ki niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, preverite pri svojem lokalnem Carinski pred naročilom.Prosimo, da nas obvestite, če imate kakšne posebne zahteve glede dostave izjava .

2) izdelki so poslane na naslov.Prosimo, prepričajte se, da pustite vse sprejemnik informacij(celoten naslov, polno ime in telefonsko številko), ki so pravilno.

Če vaš e-poštni naslov, ki je na voljo, boste dobili e-pošto, vse informacije, potrdite naslov pred odpremo in posodobitev številko za sledenje po odpremo.

Če želite spremeniti naslov, se obrnite na nas v enem dnevu .Nismo odgovorni za napačno/naslovnik neznan naslov.

Vrnitev in Garancija

1) Vsi predmeti, ki so preizkušeni in v dobrem stanju pred odpremo.

2) Če ste prejeli napačen ali poškodovan element, se obrnite na nas za zamenjavo ali vračilo kupnine ob prejemu artiklov.

3) Za vse osebnih razlogov(non-prodajalca napake) vračila kupnine, nas kontaktirajte v roku 14 dni .Vrnjeni izdelki morajo biti v prvotnem stanju in se vrnili, ladijski promet pristojbina je treba na kupca stroškov.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.Kupci, ki so odgovorni za škodo in izgub med vračajo.Če so stvari poškodovane, ko so se vrnili, kupci ne bodo dobili polno nadomestilo.

4) ponujamo tri-mesečno vzdrževanje.Okvarjenih elementov znotraj garancijskega obdobja se lahko vrne.Kupci morajo nositi stroške pomorskega prometa.Prosimo, kontaktirajte nas za vračanje naslov.Bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

5) Garancija ne velja za predmete, ki so fizično poškodovan, ali ki NISO v skladu z običajnim delovanjem, kot so napačne in nepravilne namestitve.

Povratne informacije

Da izpolnjujejo vse vaše zadovoljstvo je naš cilj, in smo še vedno tukaj, da zagotavljamo najboljše storitve za vas.

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.

Vljudno rezervnih minuto, da nas pusti pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

Če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja z našimi predmete, se Prosimo obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne komentarje.Verjemite nam, da bomo potrudili, da jih ugotovimo, da je vaše zadovoljstvo.

Vašo podporo in razumevanje, so zelo cenjeni.

Hvala, ker ste.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Unisex
Vzorec Tipa Trdna
Paket Da,
Material PVC
Slog Podjetje
Uporablja Modele T460S
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela T460S T470S
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov

Podobni izdelki