Ogljikov Kolesa, Platišča Za Prodajo 2020 OE 12k Keper 30/38/50/60/90 mm Cestno Kolo Dirke Platišča T700C Cesti Platišča Brezplačna Dostava

€105.54

Na seznam želja

Dele Koles

Opis izdelka


Ogljikov Kolesa, Platišča Za Prodajo 2020 OE 12k Keper 30/38/50/60/90 mm Cestno Kolo Dirke Platišča T700C Cesti Platišča Brezplačna Dostava Opis Izdelka

Za kakršno koli vprašanje, prosimo, da sporočilo,vam bo odgovoril v roku 12 ur

Sprejemamo OEM naročila, prosimo, da nam pošljete vaš logotip/design v PDF, AI formatu, in vse

podrobnosti .

MOQ: 1pc

Omejitev teže : 110 kg(proizvodne različice)

Max Tlak Pnevmatik : 120psi Max Govoril Napetost : 180kgf KVALIFICIRANE DELOVNE sile INTENZIVNO :

Ogljikov platišča so drage za proizvodnjo.Zahtevajo veliko ur kvalificirane delovne sile strošek v primerjavi z aluminijasta platišča, in večkrat materiala stroški.Vsak ogljikovih vlaken jekla plesen je CNC strojno obdelani za veliko dni do konca, približno 1 teden obdelave na rim.Na Kitajskem je iz ogljikovih vlaken stane približno $40 na rim.Nato za proizvodnjo platišča zahteva velike stroje za črpalke in vakuumsko notranji mehurja in toplote je zelo težke jeklene plesni, potem ko hlajenje kalupa, pop grobo platišča ven in ročno datoteko in pesek smolo počasne vožnje, medtem ko je v formi, luknje so izvrtane luknje, in nato dokončaj naslikal, pred QC pregled in končno pakiranje za pošiljko.V nasprotju s tem, aluminijasta platišča so stroj, ki je narejen iz surovin kovinskih palic, ki se dovaja v stroj in ščepec v obliki, v kovinske valje.Potem valjani aluminijasti pralni pripeta in varjene, izvrtane luknje, in konča naslikal, redko dotakne z rokami, razen kup surovega kovinsko bar na kavo, prenos luknjo za kavo, nato pa se gibljejo na barve stojnici, pred QC pregled in pakiranje za pošiljko.Vsak ogljikovih vlaken platišča stroške 6 do 8-krat več dela in materiala, kot je aluminijasto platišče.

Opis Del

1. Intenzivnost: jedro tech iz ogljikovih vlaken rim je Lay-Up (vključuje vsebine iz ogljikovih smolo.edini polaganje ogljikovih vlaken ojačanih.uporaba ogljikovih kotni, integrirano hidravlično modeliranje pogoj).Običajno, vsebina smolo, ki bodo vplivale na intenzivnost in masa platišče, 90-stopinjski ojačanih lahko izboljša togost jahanje, 30 stopinj ojačanih lahko izboljša anti-torsion.Naše Lay-Up načrt je temeljil na modelno testiranje iz fizičnega premoženja, pralni in praktično vožnjo testiranje.Lay-Up značilnost je visoka intenzivnost in majhna teža.

2. Cena: Naša cena bilo rafinirano izračun in brez middleman dodatnih stroškov.PROSIM NE PRIMERJAJTE NAŠE CENE Z DRUGIMI.Zagotavljamo vse dele našega razprodan so z visoko količino in razumno ceno.

3. Osebni vidik povpraševanja: Če vam je ljubše, osebno logotip namesto naših rednih logotip, prosimo, vam sliko, da nam po tem, ko bi platišča Predoblik, potem smo lahko po meri prilagodite svoj logotip na vaše kolo.

Ali ste vprašali eno in limited edition kolo samo lastijo sami, smo lahko oblikovanje in po meri-meri za vas glede na vaše potrebe, na full tilt.

4. Vse dele, ki ste jih raje, kot so zvezdišča, morate samo, da nam sporočite, zvezdišče, znamko in tip, smo lahko nakup in montažo za vas na Kitajskem brezplačno.

5. Zavrne Ponaredek: upam, da Nikoli ne kupiš veliko količino izdelka mednarodnih blagovnih znamk z nizko ceno.Imamo več kot 7 let izkušenj v mednarodnem znanih blagovnih znamk, proizvodnji, vsak proizvodov od nas ima svojo enotno številko za sledenje in vseh prodanih proizvodov iz nas so superia.Omeniti: PROSIMO, NE KUPUJEJO VSE SLEPARSTVO ZARADI VAS VARNOSTI.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Kolesa ogljika
Vrsta Clincher/Cevasti
Govoril Luknja 24-36
Zunanja Širina 25 mm
Globina 30/38/50/60/88mm
Številka Modela CESTNO PODJETJE RIM
Rim Zunanja Širina 25 mm
Zavorni Sistem V Zavora
Oblika U Obliko
Uporaba Cesta
Max rider masa 110 KG
Končna sijajna mat
waver 12K
zavore V zavora/Disc brke
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Kolesa Cestna Kolesa
ogljikov platišča Oem
Velikost 700c

Podobni izdelki