Za Redmi 5 Plus Primerih 3D Emboss, Cvetlični Vzorec, Usnje Magnetni Denarnice Pokrovček, torbica za xiaomi Redmi 5 Plus 5plus Primerih

€2.72

Na seznam želja

Opis izdelka


· 100% prvotne JFVNSUN blagovne Znamke. · Vrhunska PU Usnje Emboss, Cvetlični Vzorec, Telefon Primeru. · Denarnica magnetni Usnja Flip Cover. · Z Reže za Kartice, Stojala design, Multi-funkcijo Primeru telefon. · Edinstvena oblika omogoča enostaven dostop do vseh gumbov, nadzor in vrata, itd. · Izraziti sebe za prilagajanje telefona in, tako da izstopajo. · Kakovost, Kompakten in Modne Barve. · Enostaven za Montažo in Odstranite

Torbica za xiaomi Redmi 5 (5.7 palčni) torbica za Xiaomi Redmi 5 Plus (5.99 palca)

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

• Nalogi, obdelani pravočasno v roku 2 dni po plačilu preverjanje.

• Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo .

• Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 50 dni (Rusija 65 dni) od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

• Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

• Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.

• Če bi radi za vračilo izdelka (- ov) za popravilo / zamenjavo / vračilo, vljudno prosim obrnite na našo customer service.

• Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

• Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

• Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

• Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali menijo, da je čas dobave je predolg, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, smo vedno tukaj, da vam pomaga v najkrajšem možnem času.

Tudi če ste zadovoljstvo z našimi elemente, ne pozabite, da zvezde rating v www.fijet.si, hvala za vaše dobro sodelovanje O(∩_∩)O

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv 5 za Redmi 5 Plus Zajema Denarnice
Model Telefona 1 Torbica Za Redmi 5 (5.7 palčni)
Značilnosti za Redmi 5 Plus primeru
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Vrsta Denarnica Primeru
Združljiv 4 za Redmi 5 Plus Primeru Flip
Blagovna Znamka JFVNSUN
Združljiv 3 za Redmi 5 Plus Primeru Usnje
Design Navaden
Funkcija Umazanijo-odporne
Združljiv 6 za Redmi 5 Plus Primeru Knjigi
Združljiv Xiaomi Model Redmi 5 Plus
Poreklo CN(Izvora)
Model Telefona 2 Torbica Za Redmi 5 Plus (5.99 palca)

Podobni izdelki