Božič Žareče Ornament Obrti DIY Miniaturni Lutka Hiša Kit Božično Drevo Okraski za Božično Darilo za Rojstni dan

€2.92

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Značilnosti:

1. Pravljica vrečko darilo: Izvrstno Božični okrasek, primeren za otroke, da igrajo, vrednost za denar, igrače, zabavo in spodbujajo svoje otroke ustvarjalnost.Graditi neverjetno miniaturni svet s svojimi otroki, za pomoč svoje otroke ali vnuke, verjamejo v čarovnije.

2. Igrače, DIY zabavno mini lutka hiša kit, ki omogoča otrokom, da ustvarite pravljice, vrtovi in lutka hiše, dekoracijo za dom, spalnica, dnevna soba, jedilnica, in še, kjerkoli.

3. Žive umetniške miniaturni svet: Božič figurice serije, od pohištva do napeljave z veliko zbirko vrednost, kot nalašč in oblikovanje lastne miniaturni svet.Super darilo za vaše otroke, ljubimec, prijatelji in družino.

4. Srčkan miniaturni rekviziti: Primerna za majhne dekorativne vrtnarjenje ali lutke okras, zelo primeren za vse miniaturni vrt, lutke ali studio scene, uporabite miniaturni kipi, da proslavi svoje tabela, obrti, display stojala, trgovina okno.

5. Zelo primeren za vse miniaturni vrt, lutke ali senci polje scene.Ko Božični okraski lahko dela običajno v posodo mini vrt ali stekleno posodo, ga bo gradil fairy tale svetu za vas.Navedite to v vaš otrok kot darilo za rojstni dan in Božično darilo.

Specifikacija:

Velikost: o 13*8.5*5.5 cm/5.12*3.35*2.16 v

Teža: približno 131g

Napajanje: 2 x AAA baterije (niso vključene)

Seznam Vsebine:

Božič Smolo Hiša*1

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki