Človekove Vezja Prop Resničnem Življenju Pobeg Igre Soba Držijo za Roke, da Odprete 12V Magnet za Zaklepanje v Komorni Sobi

€22.55

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Ime Izdelka: Človekove Vezja Prop

Kratek Uvod Pustolovci naj držijo za roke roke in uporabite svoje roke, kot most.Ljudje, ki ostanejo na straneh potrebo, da v celoti dotik določene točke, da odprete ključavnico.

Prop seznama

en Krmilnik z dvema žice ena 12V Adapter

Glavne značilnosti izdelka

1. Prop je samo z 12V napajanje, je zagotovo varno primite dveh žic. 2. Prop je precej občutljivo.To lahko sproži celo za 20 ljudi, da se držijo za roke skupaj.To je dobro za timsko delo.

Kako igrati

1. Soba lastniki namestitev dveh žic v kovinski vodniki.Najbolje je, če dirigent šmaren blizu velikost ene polne roke. 2. Soba lastniki jih hranijo na daljavo.Igralci uporabljajo svoje roke, kot je most, in držijo za roke skupaj.Ti ljudje ostanejo na straneh, morajo v celoti dotik vodnike, nato zaklepanje odpre.

Kako ponastaviti

Prop bo samodejno ponastavi po 5 sekundah.

Priključitev krmilnika z EM zaklepanje

Povežite rdeče žice zaklepanje z rdečo žico v krmilnik; črno žico s črno žico v krmilnik.

Toplo Nasveti

1.Rekviziti Deli Vse rekvizitov, ki ne vključujejo EM zaklepanje, se obrnite na nas za nakup 12V EM zaklepanje. 2.Carine Element cena ne vključuje dajatev, davkov in drugih dajatev. 3.Dostava Pogoji 1)Mi dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2), Bomo ladja blaga v roku 4 dni po prejetem plačilu; če boste želeli spremeniti naslov ali druge informacije, nas prosimo obvestite v roku 24 ur po plačilu. 3)Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je drugačen, še posebej v času počitnic-krat.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni, samo stik z mano.Bomo sledenje pošiljke in odgovor vas kmalu. 4)slik, prikazanih na video in slike so samo za referenco.Vaš zadovoljivo je naša najbolj pomembna stvar! 4.Povratne informacije Če vam lahko nam zgodaj potrditev po prejela kostume, ki bodo zelo cenjeni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi rekviziti (Pet Začne) .Samo biti prost v stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Bomo rešili problem ASAP.Hvala za vaše razumevanje. 5.Vrnitev Vsega blaga, ki so v dobri kvaliteti in strogo nadzoroval pred odpremo.Bomo izognili problemom kakovosti.Če ste mot.vozil zadovoljni, se lahko obrnete na nas v 24 ur in izmenjavo predmet v 7 dneh.Če prop je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne moremo vprašanje vračilo ali zamenjavo.Vso vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju in originalno pakiranje z vsemi komponente vključene.Prav tako morate zagotoviti, nam posebnega razloga in številko za sledenje za vrnitev.Po obeh potrdil vse zgoraj stvari in preklic transakcije iz www.fijet.si, bomo povračilo vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Smer NOBEN
Številka Modela EX0015
Blagovna Znamka EXZYU
Poreklo CN(Izvora)
Varnostni Način Ne Pritrdite z Signal

Podobni izdelki