2/3-Plast Iz Nerjavečega Jekla Spice Organizator Rack Kuhinji Shranjevanje Rack Spice Jar Steklenico Začimbe Za Omaro Polica Klobčičev Organizator

€34.10

Na seznam želja

Opis izdelka


{meri}

Značilnosti :

* 3 STOPNJE & IZMENLJIVE POLICA: lahko fleksibilno prilagodite položaj rok, ki temelji na uporabi navade.Najnižji polici ustreza večje (višji) predmetov, medtem ko drugi je bolj primeren za začimbe.In vrhu bolj primerna za manjše postavke.

* ROBUSTNA KONSTRUKCIJA: Ta stoji spice stojalo je zelo močna.Prihajajo z 4 sesalna skodelice na dnu za dodatno stabilnost--briljantno!Ne skrbite o tem ruši če si dal težke steklene kozarce/steklenice na to.

* ENOSTAVEN DOSTOP DO RAZLIČNIH ZAČIMBE: To 3 stopnje kovinski spice rack shranjevanje števec prostor in je videti tako čisto.Hranite pločevinke, doze, začimbe, kozarci,sestavine, čajne vrečke,in začimb v enostaven pogled in doseči ko kuhanje ali peko.

* MULTI-NAMEN: Ta 3 stopnje kovinski spice rack pridite z Noži imetnik/Utensil imetnik/Sekljanje potovalni nosilec in 3 kljuke je pravzaprav zelo vsestranski in še bi lahko uporablja v kopalnico/lepota/izdelki za lase/plovila soba/pisarna.

* ENOSTAVNA MONTAŽA: Le 10 min, za montažo (morda celo manj), Brez dodatnih orodij bile potrebne.Vse, kar je potreboval je bil v polje.

Specifikacija :

Barva: Črna

Material: Nerjaveče Jeklo

2 Možnosti: Standard , Razkošje

Plast: 2-Tier , 3-Tier

2-Tier Velikost: 40.5x35.5x23cm(Skupna Višina x Dolžina x Širina )

3-Tier Velikost: 60x35.5x23cm(Skupna Višina x Dolžina x Širina )

Paket Je Vključeno:

1 x 2/3 Stopnje Spice Rack

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine

Podobni izdelki