Po meri narejene mens volne slim fit tweed obleko z hlače kostum homme 3 kosov prilagojene obleke za poroko meri mens oblačila

€48.72

Na seznam želja

Moška Oblačila

Opis izdelka


Dobrodošli v naši trgovini!

Dobrodošli, Da Ne Debelo In Ne Dostava!pls izberite vašo velikost,če je treba, po meri narejeno obleko, prosim, povejte mi, Velikost in Barvo, če bi!Če imate nekaj težav,pls obrnite na nas,mi vam lahko nudijo 24-urni servis za vas !Vse blago v trgovini, ki lahko meri!

1.Priprava za merjenje 1. Prosimo, vprašajte prijatelja, da meritve v skladu z navodili za meritve, ki so spodaj. 2. Prosimo, navedite pravico meritve, naše krojačev, bo sprostite meritve, da bi dobro vgradnjo obleko za vas glede na vaše telesne višine, teže in naš krojač je bogata oblačila, ki izkušnje.Vam ni treba, da se sprostite vse meritve.Samo, da nam vse meritve, vse ostalo se bo zgodilo z našo krojačev, odlično. : ) 3. Ko ste vzeli meritve, je bolje, da jih nosijo le dobro oprijeta majica in dobro vgradnjo obleko hlače, kot je naš model za merjenje kar je dobro za pravico meritve. 4. Ohranjati sproščeno in normalno naravno držo. 5. Pripraviti merilni trak. 2.Ob meritve daš spodaj velikosti, in sledite spodnji fotografiji ukrep način lahko izberete fit slim ,regular fit orloose občutek obleko,pls povej nam!

Merjenje Velikosti :(Velikost enota: cm ali palca)

1. Višina =? 2. Teža=? 3 .Vratu =? 4. Prsi =? 5. Trebuh =? 6. Ramenski širina=? 7. SleeveLength=? 8. Biceps=? 9. Jakna robom =? 10. Jakna Dolžina =?11.hlačnice=? 12. Hlače pas=? 13. Kolk=? 14. Hlače outseam dolžina=? 15. U Mednožje=? 16.Stegno size=? 17. Kolena=? 18. Hlače inseam dolžina=?

Izdelek Zaslon Zaradi računalnika ali mobilnega telefona, zaslon, Kota fotografiranja in svetlobnih učinkov, so različne barve izdelka bo imajo nekaj kromatične aberacije, pripadajo normalen pojav.O dostavo in logistiko. 1. Kot je prilagojen izdelek, ki ga potrebuje približno 15 dni, da bi, tako upam, da boste lahko podaljša dobavni timeWe dostavi blaga, takoj ko je mogoče, v dobavni rok.Prosimo, bodite potrpežljivi, po oddaji naročila.Če boste morali preklicati naročilo, morate biti v roku 24 ur po oddaji naročila.Drugače, brez odpovedi je sprejet. 2. Ko blago prispe na lokalno območje, če ga ne sprejme, carinskih dajatev, ki jih lokalni pošti, ne bomo sprejeti nadomestila, če se odločite za vrnitev kupnine.Tako da boste morali vedeti, ali boste prejeli carinskih dajatev?Koliko brezplačno?Nato ga kupite. 3. Če vrnjeno blago so posledica nepravilne ali neznan naslov za dostavo, vas bo treba nositi tovorni dostave, vključno s blaga s paketnimi pošiljkami, in povedal vam bom tovornega znesek. 4.Če smo poslali napačno blago, ali kakovost problem, vam bomo poslali še eden, ali jih lahko uporabite za vračilo denarja, bomo pa ne krije škode, povzročene s strani kupca. 5.Ker je po meri izdelka, če ni težav s kakovostjo ali velikosti izdelka, ne prevzemamo vrniti ali zamenjavo, hvala vam za vaše razumevanje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Fit Tip Skinny
Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Material Volna
Velikost Po meri izdelano
Oblačila Dolžina Redni
Številka Modela F19033
Blagovna Znamka Fstreiya
Postavka Vrsta obleke
Slog Smart Casual
Spredaj Slog Ravno
Spol MOŠKI

Podobni izdelki